Konen går fra Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconis kone vil nu skilles. For nylig kritiserde hun offentligt valget af kvindelige kandidater til EU-parlamentet i sin mands parti. Flere blev betegnet som "skamløst skrald".

Italiens premierministers kone vil skilles. Det skriver flere italienske medier.

Silvio Berlusconis 52-årige kone, Veronica, forlader ham, og hun har taget kontakt til en advokat for at få det juridiske på plads, skriver avisen La Stampa og nyhedsbureauet Ansa.

Kvindelige kandidater er skamløst skrald- Jeg er blevet tvunget til at tage dette skridt. Jeg har ikke mere at tilføje, citerer La Stampa hende for at sige.

Berlusconis kontor afviser at kommentere oplysningerne.

- Dette er en strengt personlig sag. Alle anliggender af denne karakter er private og smertefulde, specielt når det har at gøre med familieforhold. Premierministeren har i øjeblikket ingen kommentarer, siger Berlusconis advokat, Niccolo Ghedini, til Reuters.

For nylig var Veronica offentligt ude med kritik af sin mands Folkets Frihedspartis valg af kvindelige kandidater til det forestående valg til EU-parlamentet. Fire kvindelige kandidater blev af førstedamen betegnet som "skamløst skrald".

Berlusconi afviser kritik

I en e-mail til Ansa sagde Veronica:

- Det, der sker i Italien i dag bag et dække af kropslige kurver, er alvorligt. Nogle har skrevet, at det hele handler om underholdning for kejseren. Jeg er enig.

Silvio Berlusconi, som er en af Italiens rigeste mænd og ejer et medieimperium, har afvist hendes kritik af kandidaterne og sagt, at han er ked af, at hun tilsyneladende tror, "hvad hun læser i aviserne".

Berlusconis parti har overvejet at opstille en række tidligere skuespillerinder og tv-kendisser til EU-parlamentsvalget, og som partileder har premierministeren et stort ord at sige i denne sag.

Droppede børnenes fødselsdage

Veronica, der selv er tidligere skuespillerinde, har også for nylig kritiseret den 72-årige Berlusconi for at have deltaget i en storstilet fødselsdagsfest for en politisk kollegas 18-årige datter, mens han ikke har fundet tid til at deltage i sine egne børns fødselsdage.

Parret blev gift i 1990 og har tre børn. Silvio Berlusconi har desuden to børn fra sit første ægteskab.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Veronica i fuld offentlighed har været efter Berlusconi. For to år siden kritiserede hun ham i et brev til en avis for at flirte med unge starletter ved en fest.

Han undskyldte senere i pressen og sagde: "Jeg beder dig, tilgiv mig".

Facebook
Twitter