Kvinde indlagt efter zoo-besøg: Ville tage selfie med jaguar

Kvinden gik gennem en barriere ind til jaguarernes indelukke i en zoologisk have i Arizona, USA.

Jaguaren er her fotograferet i Wildlife World Zoo i Arizona, efter den havde overfaldet kvinden. (Foto: SOCIAL MEDIA © Scanpix)

Et forfejlet selfieforsøg fik alvorlige konsekvenser for en zoo-gæst i Arizona i USA i går.

Kvinden, som kravlede over en barriere for at komme tæt på en sort jaguar og tage en selfie, blev nemlig angrebet af dyret.

Da hun overskred barrieren og nærmede sig den store kats indelukke for at fotografere sig selv sammen med dyret, rakte jaguaren ud gennem hegnet og tog fat i kvinden, som fik dybe flænger på sine arme.

Ifølge øjenvidner havde hun-jaguaren sat kløerne i kvindens arme og hænder og holdt hende fast mod hegnet, indtil det lykkedes andre zoo-gæster at hive hende fri. Kvindens skader er dog ikke livstruende.

En menneskelig fejl

Direktør i Wildlife World Zoo, hvor angrebet fandt sted, Mickey Olsson, udtaler ifølge BBC, at "der ikke er så meget at gøre ved det, hvis folk overskrider barriererne".

- Der er en god grund til, at de er der, siger han.

Ifølge zoo-direktøren har samme hun-jaguar tidligere angrebet en gæst, der overskred barrieren, dog ikke nær så alvorligt, som det var tilfældet med lørdagens angreb.

Han understreger samtidig, at lørdagens hændelse skyldtes en "menneskelig fejl", og at det ikke vil få nogle konsekvenser for dyret.

- Vi lover, at der intet kommer til at ske vores jaguar. Hun er et vildt dyr, og der var passende barrierer på plads for at holde vores gæster sikre. Det er ikke et vildt dyrs skyld, når barriererne bliver overskredet, skriver den zoologiske have på Twitter.

Wildlife World Zoo skriver derudover, at de beder for kvindens familie, men opfordrer samtidig folk til at forstå, hvorfor der er barrierer ind til parkens vilde dyr.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk