Kvinde snuppet i tolden med kokain i brysterne

Det er ikke første gang, at en kvinde bliver sendt fra Colombia med kokain i brystimplantaterne.

Det er en velkendt metode at smugle kokain i brystimplantater fra Colombia. (Foto: National Cancer Institute © getteimages)

En kvinde virkede usædvanlig nervøs, da hun fredag ankom til lufthavnen i Colombias hovedstad Bogota.Og det var med god grund, hun havde sved på panden, for hun forsøgte at smugle 1,5 kilo flydende kokain ud af landet i sine brystimplantater.

Røngtenbilleder viste, at hun var blevet opereret for nylig, og hun indrømmede, at en ukendt væske var blevet sprøjtet ind. Det var meningen, at hun skulle tage væsken med til Spanien.Ikke første gang det skerIndgrebet blev foretaget på en illegal klinik i Colombia. Hun blev efterfølgende bragt til et sygehus i Bogota, hvor læger fjernede implantaterne, ligesom hun måtte behandles for en infektion.

Det er ikke første gang, at brystimplantater bliver brugt til at smugle kokain i.I 2012 blev en kvinde, der ligeledes ankom fra Colombia, snuppet i tolden i Barcelona med 1,38 kilo kokain i brysterne.I 2014 var det ved ankomsten til Madrid, at en kvinde fra Colombia blev taget med 1,7 kilo kokain i brysterne.Omkring 300 tons kokain bliver hvert år fremstillet i Colombia.Andre alternative metoder er før taget i brug i forsøget på at smugle kokain:19. juni:I et forsøg på at smugle narko til USA fra Mexico, havde narkosmuglere bygget et surfbræt om til en fjernkontrolleret miniubåd. Smuglerne havde placeret narkotika for 100.000 dollar (omkring 658.000 kroner) i et tre meter langt bræt af fiberglas.31. maj:Politiet i Spanien beslaglagde 200 kilo kokain. Stoffet var gemt i udhulede ananasfrugter, der var blevet udskibet fra Mellemamerika.5. maj:Medarbejdere hos 14 Aldi-supermarkeder i og omkring Berlin fandt den største mængde af kokain, der nogensinde er fundet i Tysklands hovedstad. Hele 386 kg kokain var der i kasserne, til en værdi af omkring 112 millioner kroner.

Facebook
Twitter