Kvinder og børn brændt levende i nyt Boko Haram-angreb

Terrorgruppe begrænser sig ikke længere til angreb i Nigeria.

Boko Haram har slået til igen.Denne gang har de ekstremt voldelige islamister dræbt mindst 38 mennesker i et angreb på to landsbyer i Diffa-regionen i Niger tæt på grænsen til Nigeria.Det siger en lokal lovgiver ifølge CNN.Kvinder og børn brændt levendeDe bevæbnede mænd fra Boko Haram slog til mod landsbyerne Ungumawo og Lamina i går, og dræbte indbyggere og brændte store dele af byerne ned, fortæller CNN’s kilde Bulu Mammadou, der har været i byerne og set skaderne efter Boko Harams hærgen.Ofrene var primært kvinder og børn, der blev brændt levende i deres hjem, siger Mammadou.

Angrebet mod byen Lamina var det mest voldsomme af de to. Her blev 28 indbyggere dræbt, herunder 24 kvinder og børn.- Jeg har mistet hele min familie. Min kone, min mor og fem børn, der blev brændt levende inde i mit hus af overfaldsmændene, siger en indbygger, Malam Abba, ifølge CNN.Andet angreb uden for Nigeria denne ugeDet er anden gang denne uge, at Boko Haram, der normalt holder til i Nigeria, slår til i et andet land.I mandags, for tre dage siden, slog fire af gruppens folk til mod to politi-bygninger i Tchads hovedstad, N'Djamena, hvilket kostede mindst 23 mennesker livet.

I sidste uge blev Nigeria, Niger, Chad, Cameroun og Benin enige om at opføre en samlet styrke på 8.700 mand, der skal nedkæmpe Boko Haram. Efter planen vil styrken begynde sine operationer 30. juli.

Facebook
Twitter