Var det noget med et stykke kogt tyrepenis? Stegt marsvin, måske? Eller hvad med en håndfuld saltlakrids?
Nu kan du få lov til at dufte, røre og smage alle tre ting i Malmø, Sverige. Her åbner Disgusting Food Museum (Ulækker mad-museet, red.) nemlig i dag, 1. november.
Manden bag det temmelig anderledes museum er den svenske psykolog og museumskurator Samuel West.
Hans mål er at udfordre vores opfattelse af, hvad der er lækker og ulækker mad.
For mens en bestemt fødevare eller ret kan betragtes som en ypperlig delikatesse i én del af verden, kan den præcis samme madvare nemlig blive anset som direkte klam i en anden del af verden.
Og vores opfattelse af, hvad der er lækkert eller ulækkert, er helt og holdent kulturelt bestemt, mener West.
- Det, som vi synes er ulækkert, er noget vi lærer - det er rent kulturelt, siger han til det amerikanske medie CNN.
Museet skal på turné
For at bevise sin påstand har han udstillet delikatesser fra forskellige dele af verden på museet, der er beliggende i Slagthuset, få minutter fra Malmø togstation.
Og mens det nok vil behage de færreste danske smagsløg at sætte tænderne i stegt marsvin fra Peru eller ormeinficeret ost fra Sicilien, så er vi her til lands generelt glade for saltlakrids.
Det salte slik er til gengæld noget, som de fleste andre steder i verden anses for direkte ulækkert på grund af den salte, salmiakagtige smag.
Det er planen, at museet - og dets madvarer - om tre måneders tid skal bringes til andre byer, fortæller Samuel West.
Han håber at kunne hjælpe folk til at være mere kritiske i deres tænkning omkring mad.
- Vi identificerer os stærkt kulturelt med det, vi spiser. Hvis du spørger folk, om de vil spise en bille, siger de: 'Det er ulækkert'. Det er udfordringen. Men måske kan jeg få dem til at genoverveje (deres tænkning om mad, red.) siger han til CNN.
Det vides endnu ikke om museet - inklusiv madvarer - tager turen over Øresundsbroen til København eller andre danske byer.