Libyens Gaddafi søger piger

Den Libyske diktator Gaddafi søger vestlige piger til islam.

Libyens diktator er på kvindejagt i den italienske hovedstad. (Foto: ALESSANDRO BIANCHI)

Libyens diktator er på kvindejagt i den italienske hovedstad. Moammar Gaddafi, der er i Rom til FNs fødevare-topmøde, tilbragte et par timer sammen med 200 italienske kvinder i et forsøg på at overtale dem til at konvertere til islam.

En annonce søgte efter 500 attraktive piger mellem 18 og 35 med en højde på mindst 1,70 meter, velklædt men ikke i mini-skørt eller kjoler med dyb udskæring.

Penge og bøger

200 dukkede op i en villa i Rom. De får hver 60 euro og 'nogen libyske gaver' for deres besvær. Blandt dem var en reporter fra det italienske nyhedsbureau.

Gaddafi gav de mange kvinder en belæring om Libyen og kvinders rolle i islam. Efter to timers velkendt gaddafisk retorik med efterfølgende spørgsmål og svar, opfordrede Gaddafi kvinderne til at konvertere. De 200 kvinder fik derefter et eksemplar af koranen og en bog med udvalgte citater af den libyske diktator.

Forargelse

Nogen af de deltagende udtrykte forargelse over de anti-kristne aspekter af Gaddafi's belæring. Han hævdede blandt andet, at Jesus ikke var blevet korsfæstet, men at det var 'en der lignende ham. Den libyske ambassadør i Rom siger, at Gaddafi planlægger lignende møder i de tre dage han er til fødevare-topmøde.

Facebook
Twitter