Loft kollapset midt i teaterforestilling i London

Flere teatergængere blev kørt til hospitalet med skader i aftes.

Flere af gæsterne fortalte, at der inden kollapset var løbet vand ned fra loftet. (Foto: KIERAN DUNN © Scanpix)

Onsdag aften, lidt før klokken 20 lokal tid, var teatersalen i Piccadilly Theatre i London pakket med publikum til forestillingen ' En sælgers død' af Arthur Miller.

Pludselig begyndte en del af loftet at kollapse og falde ned på det skrigende publikum.

Fire personer blev kørt til hospitalet med skader, og over tusind mennesker blev evakueret, siger Metropolitan Police i London til BBC.

Også Londons brandvæsen dukkede hurtigt op til teatret med flere køretøjer og redningsfolk for at evakuere teatret og hjælpe folk, der var kommet til skade.

Hovedrolle undskyldte til publikum

Hovedrolleindehaveren i stykket, Wendell Pierce - der blandt andet har spillet med i TV-serierne 'The Wire' og 'Suits' - undskyldte til publikum uden for teatret efter evakueringen.

- Vi er så glade for, at I kom i aften, og vi er så kede af, at det her er sket. Jeg håber, I vil se det en anden gang.

Ifølge BBC-journalisten Ian Haddow, der befandt sig i salen under forestillingen, kollapsede dele af loftet cirka tyve minutter inde i stykket, efter at der var løbet vand ned i salen fra loftet - selvom det ikke regnede udenfor.

En talskvinde fra teaterorganisationen Ambassador Theatre Group siger, at man nu vil gøre alt for at finde ud af årsagen til loftets kollaps.

Det vides endnu ikke, hvornår teatret åbner igen.

I december 2013 kom 76 mennesker til skade, flere alvorligt, da en del af taget ved Apollo Teatret i London kollapsede under en forestilling.

Opdatering: Tidligere skrev vi at det var taget, der var kollapset. Det er blevet rettet til loftet.