London: 30-årig anholdt for bånd til angreb

Betjente i London har anholdt en mand, der er mistænkt for at planlægge eller opfordre til terror.

Efterforskerne har haft travlt med at sikre alle spor efter terrorangrebet lørdag aften i London. (Foto: Toby Melville © Scanpix)

Britisk politi har tidligt i morges anholdt en mand, der mistænkes for at have en forbindelse til angrebet i London lørdag.

Anholdelsen skete i forbindelse med en ransagning, oplyser politiet ifølge Reuters.

- Betjente, der efterforsker London Bridge-terrorangrebet, har udført en ransagning på en adresse i det østlige London i de tidlige timer onsdag.

- En 30-årig mand blev anholdt mistænkt for at planlægge eller tilskynde til terrorhandlinger, lyder det fra politiet i en skriftlig meddelelse.

Lørdag aften kørte tre mænd i en varevogn ind i mennesker på London Bridge. Derefter fortsatte de til Borough Market, der er kendt for barer og spisesteder. Her hoppede de ud af bilen og stak tilfældige personer ned.

Mindst syv personer blev dræbt, mens 48 andre blev såret. De tre gerningsmænd blev skudt og dræbt af politiet.

Natten til onsdag kom det frem, at en anden mand er blevet anholdt i Heathrow-lufthavnen. Han mistænkes for at have forbindelse til angrebet i Manchester i maj.

Her mistede 22 mennesker livet, da en selvmordsbomber udløste sin sprængladning efter en koncert med popstjernen Ariana Grande.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter