McCain støtter Romney-angreb: Vil vi virkelig have Trump som øverstkommanderende?

Den tidligere republikanske præsidentkandidat John McCain siger, at han deler Mitt Romneys bekymringer.

Demonstranter med et skilt, hvor der står: 'Ikke plads til had i Maine' ved et af den republikanske præsidentaspirant Donald Trumps kampagnemøder. (Foto: Joel Page © Scanpix)

Den tidligere republikanske præsidentkandidat Mitt Romney får støtte fra flere kanter, efter at han i aftes gik ud i et usædvanligt hårdt angreb på Donald Trump, der lige nu fører kampen om at blive republikanernes præsidentkandidat.

Blandt andet fra den republikanske senator i staten Arizona, John McCain, der forklarer, at han deler Mitt Romneys bekymring, skriver The Guardian.

- Jeg vil have de republikanske vælgere til at bide mærke i, hvad vores partis mest respekterede og vidende ledere og nationale sikkerhedseksperter siger om mr. Trump, og overveje længe og hårdt, hvem de ønsker som vores øverstkommanderende og leder af den frie verden, lød det fra John McCain, der tabte kampen om Det Hvide Hus til Barack Obama i 2008.

Også eksperter i USA’s nationale sikkerhed har i dag også været ude og advare mod Donald Trump, skriver nyhedsbureauet Associated Press.

Landets tidligere minister for national sikkerhed eller 'Homeland Security', Michael Chertoff, har sammen med flere end 70 andre kaldt Donald Trumps ”omfavnelse af en udvidet brug af tortur” for utilgivelig.

De protesterer også imod Trumps ”hadefulde, anti-muslimske retorik”.

Én af de republikanere, som også fortsat er med i kampen om præsidentkandidaturet, John Kasich, har også ytret støtte til Mitt Romneys udtalelser. På Twitter har han blandt andet tweetet ”Godt sagt” til Mitt Romney.

FacebookTwitter