Medier: Ligene af bortførte teenagere er fundet

Ifølge udenlandske medier skulle de tre forsvundne teenagere, som forsvandt midt i juni, være fundet døde.

Israel har anklaget Hamas for at stå bag bortførelsen af de tre teenagere. (Foto: © Baz Ratner, Scanpix)

Den arabiske tv-station Al Jazeera citerer israelske kilder for, at ligene af tre teenagere, der forsvandt, er fundet i en by nord for Hebron, skriver Reuters.

Ifølge den israelske avis Haaretz har sikkerhedsstyrker fra Israel lukket alle ind- og udgange til Hebron. Ifølge BBC har militæret opsat vejblokader og lukket hele områder omkring byen Halhul, hvor ligene blev fundet.

Ligeledes skriver Al Jazeera, at militærets tilstedeværelse i byen er massiv.

BBC skriver desuden, at der er meldinger om sammenstød i Halhul, efter at militæret har lukket byen.

Enden på Hamas

Israel har indkaldt til et hastemøde i sikkerhedskabinettet for at drøfte den nye udvikling i sagen om de tre unge israelere, skriver flere bureauer.

Forud for mødet har viceforsvarsminister Danny Danon, fra Likud-partiet, udtalt til Haaretz, at den tragiske slutning også skal være enden på Hamas.

- Vi er nødt til at ødelægge Hamas aktivisternes hjem, udslette alle deres arsenaler og stoppe strømmen af penge, som direkte eller indirekte holder terror i live, siger han.

Israels præsident, Shimon Peres, har udsendt en pressemeddelelse, hvori han skriver, at hele Israel sørger ved nyheden om fundet af de tre lig.

- Sideløbende med den dybe sorg, vil vi fortsætte med resolut at straffe de grusomme terrorister. Vores krig mod terrorisme vil kun forstærkes, og vil ikke vakle, så den morderiske terror ikke vover at vise sit hoved.

Sidst set i Hebron

To af drengene, Gilad Shaar og Niftali Fraenkel, som også er amerikansk statsborger, var 16 år, mens den ældste, Eyal Yifrach, var 19 år.

De tre drenge har været savnet siden midten af juni, og blev sidst set i et kryds i Hebron, da de blaffede hjem.

Israel har anklaget den palæstinensiske gruppe Hamas for at stå bag bortførelsen. En beskyldning som Hamas har afvist.