Meghan Markle må undvære sin far ved kongeligt bryllup

Meghan Markles far Thomas Markle sagde tidligere på ugen, at han har hjerteproblemer.

Meghan Markle må undvære sin far, når hun på lørdag gifter sig ind i den britiske kongefamilie. (Foto: adrian dennis © Scanpix)

Faderen til Meghan Markle, Thomas Markle, vil ikke være til stede, når datteren på lørdag gifter sig med den britiske prins Harry.

Det oplyser Kensington Palace i en pressemeddelelse. Kensington Palace ligger i London og er prins Harrys residens.

Amerikanske Meghan Markle, der har en fortid som skuespiller i blandt andet tv-serien 'Suits', bekræfter, at faderen ikke kan deltage.

- Desværre vil min far ikke være til stede til brylluppet. Jeg har altid holdt af min far, og jeg håber, at han få den nødvendige plads til at fokusere på sit helbred, siger hun.

Læs hele meddelelsen fra Kensington Palace her.

Thomas Markle sagde tidligere på ugen til det amerikanske medie TMZ, at han har problemer med sit hjerte, og at han skal have indopereret en såkaldt stent. Et indgreb, der har til formål at udvide en forsnævret blodåre.

I flere dage har der været uvished om, hvorvidt faderen ville dukke op.

Thomas Markle, der bor i Mexico, kom i et uheldigt søgelys, da det kom frem, at han angiveligt i hemmelighed samarbejdede med en paparazzifotograf, der tog billeder af ham og hans forberedelser til brylluppet. Blandt andet mens han fik taget mål til et jakkesæt.

Halvsøster tog ansvaret

Det fik efterfølgende Thomas Markle til at melde fra til brylluppet, fordi han 'ikke ville sætte sin datter eller kongefamilien i forlegenhed'. En beslutning han kort tid efter fortrød igen.

Meghan Markles halvsøster og Thomas Markles datter, Samantha Markle, har i et tv-show påtaget sig ansvaret for at have lavet aftalen med paparazzifotografen, fordi hun ville have, at 'verden skulle se hendes far i et mere positivt lys, skriver CNN.

Meghan Markles mor, Doria Ragland, der blev skilt fra faderen, da Meghan Markle var barn, vil være til stede ved lørdagens bryllup, der bliver fulgt med stor interesse over hele verden.

- Jeg vil gerne takke alle, som er kommet med venlige beskeder om støtte. Og vær klar over, hvor meget Harry og jeg ser frem til at dele vores særlige dag med jer lørdag, siger Meghan Markle i meddelelsen.

Brylluppet på Windsor Castle kan følges på DR1 og på dr.dk.

FacebookTwitter