Meghan Markle om prinsens frieri: Det var meget romantisk

Den britiske prins Harry og Meghan Markle mødte for første gang pressen, efter at deres forlovelse er blevet offentliggjort.

Smilene var ikke overraskende brede, da den britiske prins Harry og den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle her til eftermiddag mødte pressen til en kort fotoseance foran Kensington Palace i London.

Tidligere på dagen blev det offentliggjort, at den 33-årige prins, som er den femte i rækken til den britiske trone, til foråret skal giftes med den 36-årige amerikaner.

Og han er med egne ord "begejstret" over udsigten til brylluppet. Det samme er Meghan Markle.

- Jeg er så glad, sagde hun.

Prins Harry og Meghan Markle blev gift i maj 2018. (Foto: Facundo Arrizabalaga © Scanpix)

Parret har kendt hinanden siden juli 2016, og de blev forlovet tidligere på måneden. Prinsen fortalte dog pressen, at han vidste, at hun var den eneste ene, da han mødte hende første gang gennem fællesvenner.

Han ville dog ikke ud med, hvordan han friede til Meghan Markle, som blandt andet er kendt fra tv-serien "Suits".

Men da da en journalist ville høre, om det havde været romantisk, svarede prinsen: "Selvfølgelig".

- Meget, tilføjede Meghan Markle, som nåede at vise sin forlovelsesring frem, inden de forlod pressen igen efter mindre end et minut.

Ringen indeholder ifølge nyhedsbureauet AP to diamanter, som tilhørte prinsens moder, prinsesse Diana, der døde, da prins Harry var 12 år.

Meghan Markle viste sin forlovelsesring frem for den fremmødte presse. (Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS © Scanpix)

Meghan Markle er allerede blevet introduceret for sin nye svigerfamilie, og prins Harrys far, prins Charles, udtalte tidligere i dag, at han er "begejstret" over forlovelsen.

- Jeg er så sandelig meget begejstret, sagde Storbritanniens næste konge til pressen.

Prins Harrys bror, prins William, er sammen med sine kone, hertuginde Catherine, ligeledes glade for det nye familiemedlem.

- Vi er meget begejstrede på Harrys og Meghans vegne. Det har været vidunderligt at lære Meghan at kende og at se, hvor glade hende og Harry er sammen, lød det tidligere på dagen i en udtalelse fra parret.

Det britiske regentpar, dronning Elizabeth og prins Phillip, er også glade for forlovelsen.

- Dronningen og hertugen af Edinburgh glæder sig på parrets vegne og ønsker dem al lykke, lød det i en pressemeddelelse.

Prins Harry og Meghan Markle giver i aften klokken 19.00 dansk tid et interview til den britiske tv-station BBC.

FacebookTwitter