Melania Trump: Jeg er en af de mest mobbede i verden

Samtidig siger USA's førstedame, at der er flere medarbejdere i præsidentens administration, han ikke kan stole på.

Der var en særlig grund til, at USA's førstedame, Melania Trump, i maj valgte at sætte fokus på blandt andet online-mobning med kampagnen 'Be Best'.

Ifølge førstedamen bliver hun nemlig selv mobbet, siger hun nu til ABC News.

- Jeg er den mest mobbede person i verden, siger Melania Trump og tilføjer efter at være blevet presset af værten:

- I hvert fald en af dem hvis du ser på, hvad folk siger om mig, siger hun.

Stoler ikke på medarbejdere

Interviewet med den amerikanske tv-station er lavet i Afrika, hvor førstedamen netop har været på rundrejse for at promovere sin kampagne.

Her fortæller Melania Trump også, at hun har fortalt sin mand, USA's præsident, Donald Trump, at der har været flere personer i hans administration, som hun ikke har stolet på arbejdede for præsidenten.

Adspurgt om der stadig er personer i Det Hvide Hus, som præsidenten ikke kan stole på, svarer førstedamen "ja".

Kronik: Arbejder for at afsætte Trump

Førstedamens kommentar kommer, efter at avisen The New York Times i september bragte en kronik fra en anonym, højtstående embedsmand i Donald Trumps administration.

Ifølge kronikken er flere medarbejdere i toppen af Donald Trumps administration så foruroligede over præsidentens adfærd, at de aktivt arbejder på at undergrave ham.

Kronikken fik hele USA til at gætte på, hvem der stod bag ordene, og ifølge Donald Trump burde avisen af sikkerhedsmæssige årsager udlevere kilden til regeringen.

- Eksisterer denne såkaldte "højtstående administrationsmedarbejder" virkelig, eller er det den fejlende New York Times, der har brugt endnu en falsk kilde. Hvis denne feje, anonyme person rent faktisk eksisterer, så må The Times (The New York Times, red.) - for nationens sikkerheds skyld - udlevere ham/hende til regeringen med det samme, skrev præsidenten på Twitter.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk