Mexico: Ti dræbt og efterladt nøgne i ølhal

Ti ofre blev efterladt nøgne, da en øl-distribution i Mexico blev ramme om voldsom skudmassakre.

Et øldepot i Mexico var tilsyneladende også ramme om narkohandel, og det var måske årsagen til, at ti ansatte er blevet dræbt. (© Scanpix)

Bevæbnet med skydevåben har adskillige mænd stormet ind i en ølhal i Mexico og dræbt ti mennesker.

Efterfølgende klædte de ofrene af, så de lå helt eller delvist nøgne tilbage, skriver flere internationale medier.

Massakren, der fandt sted ved højlys dag, skete i Garcia, en forstad til byen Monterrey, oplyser myndighederne.

Dræbte er angiveligt ansatte

- Syv personer døde på stedet, og yderligere tre døde efterfølgende af deres kvæstelser på et hospital, siger Jorge Domene, sikkerhedstalsmand for den nordlige delstat Nuevo Leon, hvor Monterrey ligger, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ifølge statsanklager Javier Flores ankom flere bevæbnede mænd til ølhallen i to biler og åbnede ild omkring klokken 15 lokal tid. Stedet er et øldistributionscenter, og de dræbte var angiveligt ansatte på stedet.

Også handel med narko

Motivet til massakren ligger umiddelbart ikke fast, men ifølge Javier Flores fandt politiet syv kilo marihuana samt håndvåben på gerningsstedet, der tidligere har været ramme om sammenstød mellem personer involveret i handel med narko.

- Indtil videre viser den indledende undersøgelse, at der er tale om et opgør mellem personer med relation til organiseret kriminalitet, siger Flores ved en pressekonference ifølge CNN Mexico.

Han giver dog ingen oplysninger om identiteten på de dræbte.

/ritzau/

Facebook
Twitter