Miley Cyrus, Neil Young og andre stjerner har mistet deres hjem i skovbrande

Mere end 6.000 hjem er indtil videre brændt ned i Californien.

Brandfolk kæmper mod ilden i strandbyen Malibu, hvor branden Woolsey raser. (Foto: © Robyn BECK, Scanpix)

Omkring en kvart million mennesker er blevet evakueret fra de voldsomme brande, der hærger flere steder i den amerikanske stat Californien.

Flere end 6.000 har allerede mistet deres hjem, blandt andre en række kendte skuespillere og musikere i strandbyen og rigsmandsenklaven Malibu, hvor en af brandene raser.

Gerard Butler, der er kendt fra actionfilmen "300", har delt et billede af sig selv foran sit nedbrændte hus på Twitter.

- Vendte tilbage til mit hus i Malibu efter evakuering. En hjerteskærende situation i hele Californien, skriver Butler.

Den værste brand i 85 år

Der er flere brande i gang, hvoraf de tre største indtil videre har kostet i alt 31 personer livet. 29 er omkommet i Camp-branden nord for San Francisco, hvilket gør det til den dødeligste brand i staten i 85 år.

Yderligere to personer er blevet fundet omkommet i en indkørsel i Malibu, hvor branden Woolsey hærger. Yderligere 200 personer er savnet.

Tre større brande hærger lige nu i Californien.

Sangskriveren Neil Young, og sangerne Miley Cyrus og Robin Thicke har også mistet deres hjem, skriver CNN.

- Mit hus står ikke længere, men minderne, der er delt med familie og venner, står fast, skriver Miley Cyrus på Twitter, hvor hun samtidig opfordrer folk til at donere penge og fornødenheder til dem, der har brug for det. Cyrus udgav sidste år en sang ved navn "Malibu", som en hyldest til hendes hjem.

Ruinerne af den amerikanske sanger Robin Thickes hus i Malibu, der blev ødelagt af branden Woolsey 10. november. (Foto: © MIKE NELSON, Scanpix)

Også Camille Grammer Meyer fra realityprogrammet "The Real Housewives of Beverly Hills", der følger en række rige kvinder i Los Angeles, har mistet sit hjem.

- Desværre kunne mit hus ikke blive reddet. De modige brandfolk formåede at redde min bil og personlige ejendele, skriver hun til et billede på Instagram, hvor hendes hus står i flammer.

Stjerner som Lady Gaga, Martin Sheen, Kim Kardashian West, Orlando Bloom, Rainn Wilson og modedesigneren Donna Karan har ligesom mange andre landsmænd også måtte forlade deres villaer i Californien.