Mistænkt for Facebook-drab i USA tager sit eget liv

Stor menneskejagt i USA på den mistænkte bag et drab, der blev postet på Facebook, endte i formodet selvmord.

Amerikansk politi havde indledt en klapjagt i adskillige stater på den mistænkte, Steve Stephens (billede). (Foto: handout © Scanpix)

Den mistænkte bag et opsigtsvækkende drab i USA, der blev filmet og lagt på Facebook, har taget sit eget liv efter en biljagt.

Den 37-årige mistænkte, Steve Stephens, blev set tirsdag morgen i Erie County i Pennsylvania, oplyser politiet i delstaten.

- Efter en kort forfølgelse skød og dræbte Stephens sig selv, skriver politiet på Twitter.

Der var ikke umiddelbart yderligere oplysninger. Men politiet i Cleveland ventes at holde en pressekonference senere tirsdag.

Steve Stephens menes at have dræbt en 74-årig mand i Cleveland søndag og lagt optagelser af drabet på det sociale medie.

Derpå flygtede den formodede drabsmand fra stedet i bil.

Amerikansk politi indledte en klapjagt i adskillige stater på Steve Stephens, som lå højt på forbundspolitiet FBI's liste over de mest eftersøgte personer.

Erie County, som er det område hvor Stephens blev fundet død i sin bil i et formodet selvmord efter biljagten tirsdag, ligger omkring halvanden times kørsel fra Cleveland.

Politiet oplyste tidligere tirsdag, at det har modtaget over 400 henvendelser fra offentligheden om Stephens' mulige færden.

Der var udlovet en dusør på 50.000 dollar for oplysninger, der kunne føre til anholdelsen af den formodede drabsmand.

Flere lokale medier i Cleveland har skrevet, at den mistænkte ligeledes på Facebook har pralet med, at han påskedag har dræbt flere end 12 personer.

Men politiet oplyste tirsdag, at Stephens ikke er mistænkt for andre drab end det på den 74-årige mand i Cleveland søndag. Stephens er ikke tidligere straffet.

Skuddrabet er det seneste i en række af voldelige episoder, der er blevet delt på Facebook.

/ritzau/Reuters

Facebook
Twitter