Modeekspert: En brudekjole til over en halv million

Det var den italienske modeskaber Valentino, der stod bag den smukke brudekjole.

Kjolen med det lange, lang slør og sjal er højst sansynligt syet selv af modeskaberen Valentino. (© Scanpix)

Der gik et gisp og så en kæmpe jubel gennem de mange ventende fans, da Madeleine og Chris trådte ud af Slottskyrkan for at vinke til de mange fremmødte.

For Madeleines kjole var det, den var ment til at være - en ægte prinsessekjole.

- Den er meget klassisk, meget enkel og næsten skulpturel. Den er meget smuk, lyder vurderingen fra modeekspert Chris Pedersen.

Dyr, dyr kjole

Han hefter sig ved, at prinsesse Madeleine har valgt den italienske modeskaber Valentino til at stå for kjolen - og ikke en svensk designer, som storesøster Victoria havde valgt.

- Kjolen fra Valentino med alle blonderne og slæbet ligger prismæssigt på den gode side af en halv million, siger Chris Pedersen.

- Slæbet markerer både noget romantisk og noget vildskab - og så er der en nærmest arrogance over det, at der er to til at bære slæbet hele tiden, siger Chris Pedersen.

(© Scanpix)

Han vurderer, at det har taget 10-12 syersker flere måneder at lave kjolen og de mange blonder - og så er det højst sandsynlig Valentino selv, der har syet kjolen - den første han selv har stået bag i flere år.

Passer til Madeleine

- Sådan en kjole bliver jo et ikon - og der er noget over the top over den, som passer perfekt til Madeleine, siger Chris Pedersen, der også storroser den danske kronprinsesse Mary og prinsesse Marie for kjolevalget.

Han bider mærke i, at de øvrige ikke-kongelige gæster fra USA var i mere farverige kjoler.

- Der var flere trofæ-koner med bare skuldre - og så var der mere glamour over det, end vi er vant til i Europa, slutter Chris Pedersen.

Facebook
Twitter