12-årige Benjamin Lie Johansen har et usædvanligt fritidsarbejde - med en timeløn, som selv de fleste voksne vil misunde.
Med en skarptsleben kniv skærer hans små hænder tungen ud af torskefisken.
Tunger er en delikatesse i det norske og sydeuropæiske køkken.
Fiskefabrikkerne betaler 60 kroner kiloet, og tjansen at skære torsketunger har i generationer været noget, som børn har tjent gode lommepenge på.
Benjamin Lie Johansen fik på den måde hele 30.000 norske kroner ind på kontoen sidste år.
- Jeg kan købe det, jeg vil, siger han.
Det tager ham en halv til en hel time at fylde en spand med ti kilo.
Se Linea og Benjamin skære tunger:
Benjamin Lie Johansen bor nord for polarcirklen, i Henningsvær på Lofoten.
Et fiskerleje med 500 indbyggere, hvor der i februar og marts lander store mængder torsk. Så det er i løbet af en kort sæson, at de nordnorske børn kan tjene gode lommepenge.
Det er bestemt ikke småpenge, de små hænder kan skære sig til. De allerskarpeste børn tjener op mod 100.000 norske kroner ved at arbejde på fiskefabrikken efter skoletid.
Ved siden af Benjamin Lie Johansen står 11-årige Linea Hansen. Hun døjer lidt med en sløv kniv, men er ellers også efterhånden en ret rutineret torskeskærer.
- Jeg synes, det er sjovt at tjene mine egne penge. Jeg skal til Kroatien til sommer. Det er rart at have penge til det, siger hun.
På Lofoten begynder børnene at skære tunger fra de er ni år gamle. Linea Hansens mor, Monica Hansen, er ikke nervøs for, at datteren skal skære sig.
- Nej, det går fint. Skærer de sig, så lærer de af det også. Så længe fingeren hænger fast, så er det ok, griner Monica Hansen.
Tjansen som tungeskærer går ofte i arv gennem generationer.
Benjamin Lie Johansens bedstefar på 80 år skar også tunger, da han var lille. Det samme gjorde hans far, Alf Kenneth Johansen, da han var bare 8 år gammel.
Men børnenes tradition er måske truet.
De senere år er der dukket en debat op i Norge om, hvorvidt børnenes traditionelle tungeskæring er børnearbejde.
Kritikken har fået myndigheder og forskere til at gå sammen og undersøge spørgsmålet. Konklusionen er, at tungeskæring ikke er børnearbejde.
- Om de arbejder en halv time eller fire timer er helt op til børnene. Også hvis de slet ikke har lyst til at komme en dag, siger Bjørg Helen Nøstvold.
Hun er forskningsleder fra det Norske Institut for Fødevarer, Fiskeri og Aquakultur, Nofima i Tromsø.
Et forbud mod, at børnene skærer tunger, kommer dermed ikke på tale.
- Så tror jeg, der ville blive et ramaskrig langs kysten. Det svarer til, at landmandsbørn ikke må hjælpe til i laden, siger Bjørg Helen Nøstvold.
Fiskefabrikkerne er dog begyndt at hyre østeuropæiske arbejdere, der overtager tungeskæringen.
Fabrikkerne bliver større og større, så tilknytningen til de lokale børn er ikke længere så stærk.
- På et eller andet tidspunkt kan det ende med, at firmaet siger: Nej, nu er det slut. Nu skal vi skære tungerne selv, siger Alf Kenneth Johansen, far til den 12-årige Benjamin Lie Johansen.
Se hvordan du tilbereder torsketunger:
I Danmark er torsketunger en sjældenhed på middagsbordet. Danske fiskefabrikker eksporterer tungerne til Sydeuropa.
Men i nordnorge er det smagen af historie og tradition.
- Om vinteren skal man have torsketunger. Du er ikke en rigtig 'lofoting', hvis du ikke spiser torsketunger, siger Siv-Hilde Lillehaug, restauratør i Henningsvær.
Delikatessen bliver vendt i mel og salt, inden den ryger på panden.
Restauratøren har også selv skåret torsketunger, da hun var barn.
- Så rejste jeg på sommerferie for pengene, som jeg tjente, siger Siv-Hilde Lillehaug.
De stegte torsketunger bliver serveret med kogte kartofler, agurkesalat, remoulade og revet gulerod.
På den lokale restaurant i Lofoten koster sådan en kuvert 320 norske kroner.
12-årige Benjamin Lie Johansen håber, at han kan fortsætte med at tjene lommepenge på at være tungeskærer.
Han drømmer om at købe et ur til 1.900 norske kroner.
Et køb, som hans far, Alf Kenneth Johansen, bakker op om.
- Jeg håber, at han lærer, at pengene kommer ikke så enkelt. Det skal være lidt koldt for fingrene, og det skal være lidt hårdt, siger han.
Se mere om historien i 21 Søndag på DR1 i aften.