Øjenvidne: Det føltes som en vaskemaskine

Et stort jordskælv i Indonesien kunne mærkes i Thailand, Singapore, Indien, men også i Malaysia, hvor et vidne oplyser, at det føltes som en vaskemaskine.

Et skælv på 8,6 på Richter skalaen har ramt et område i havet ud for Aceh i Indonesien. En tsunami-advarsel i Det Indisike Ocean er udsendt.

Det store jordskælv i Indonesien kunne mærkes i Thailand, Singapore, Indien, men også i Malaysia, hvor et vidne oplyser, at det føltes som en vaskemaskine.

Tom Heinemann er i Malaysia, hvor jordskævlet kunne mærkes. Han er blevet beordret væk fra den strand, han befandt sig på.

- Vi har netop oplevet skælvet her på øen, Langkawi i Malaysia. Skælvet varede godt et minut og føltes som en vaskemaskine, som er i gang med at centrifugere, skriver Tom Heinemann til DR.

- En officiel mand har været forbi og fortalt, at vi skulle forlade stranden - da han endnu var usikker på, hvor og hvad der var sket, skriver han.

Tonny Rabjerg opholder sig i Bangalore i Indien og skriver til DR:

- Jordskælvet kunne mærkes i cirka 1-2 minutter i Bangalore, som ligger omkring 350 kilometer fra kysten og i ca 900 m højde, gulvet rystede ting bevægede sig, skriver han.

FacebookTwitter