Pakistansk politi tvivler på tilståelse

Pakistansk politi tror ikke på den mand, som har tilstået æresdrabet på en 31-årig dansk-pakistansk kvinde. Manden har indrømmet, at han har skudt hende, men han siger, at han var alene om det, og det tror politiet ikke på.

Æresdrab og æresrelateret vold er en del af hverdagen i Pakistan. (Foto: DR © DR)

Pakistansk politi tror ikke på den mand, som har tilstået æresdrabet på en 31-årig dansk-pakistansk kvinde.

Manden, der er bror til kvindens ægtemand, har indrømmet, at han har skudt hende, men han siger, at han var alene om det, og det tror den lokale politiinspektør ikke på.

- Familien siger, at kvindens mand opfordrede sin bror til at dræbe hans kone. Hendes farbror mener, at det var en sammensværgelse i familien, der førte til drabet, men det benægter mandens familie, siger politiinspektøren til politiken.dk.

Den dræbte kvindes farbror, som var på besøg hos familien, da drabet skete, har forklaret til politiet, at kvindens mand i Danmark er indblandet.

En affære

Den bror, der er anholdt for drabet, har forklaret politiet, at han begik mordet, fordi den 31-årige mor til to døtre havde en affære.

- Han siger, at han gjorde det, fordi han fik et opkald fra nogle folk om, at hans svigerinde havde et udenomsægteskabeligt forhold til en anden mand, siger politiinspektøren.

- Men vores efterretninger viser, at det ikke er rigtigt, så vi tror ikke på, han taler sandt. Han gemmer på noget; han siger ikke hele sandheden.

Politimanden kan endnu ikke sige, om pakistansk politi vil forsøge at anholde kvindens mand, der er bosiddende i Danmark.

- Intet er afgjort endnu. Vi vil kun anholde ham, hvis han er skyldig, siger han.

FacebookTwitter