Politi efter udgravninger: Ingen spor efter Madeleine McCann

60.000 kvadratmeter er blevet endevendt i Portugal, uden at politiet har fundet spor efter Madeleine McCann.

Her er et af de allersidste billeder, der blev taget af Madeleine McCann. Hun var tre år gammel, da hun forsvandt. (Foto: REAL MADRID TV / HANDOUT © Scanpix)

Portugisisk og britisk politi har i otte dage gravet og søgt efter liget af Madeleine McCann, der forsvandt for mere end syv år siden.

60.000 kvadratmeter er blev endevendt i et område i Praia da Luz i Portugal, hvor den britiske pige forsvandt fra i 2007.

Men den massive operation har ikke ført til, at politiet har fundet spor af pigen. Det oplyser britisk politi ifølge BBC.

Lettede forældre

Den britiske piges forældre, Kate og Gerry McCann, er lettede over, at politiet ikke har fundet spor efter deres datters lig under eftersøgningen i Portugal.

- Det styrker vores tro på, at hun stadig kan være i live, siger de i en udtalelse ifølge Guardian.

Den massive eftersøgning har været den mest omfattende i Praia da Luz, siden Madeleine McCann forsvandt.

En talsmand fra det britiske politi har udtalt, at operationen i Portugal er den første del af en ny efterforskning af Madeleine McCanns forsvinden. Den nye efterforskning går under navnet "Operation Grange".

Opsigtsvækkende sag

Madeleine McCann var på ferie med sine forældre og to søskende 3. maj 2007, hvor forældrene efterlod børnene for at spise middag på en restaurant i nærheden.

De tjekkede løbende på børnene indtil omkring klokken 22, hvor Madeleine var forsvundet.

Forældrene blev siden anklaget for at have dræbt deres datter, og sagen udviklede sig til en af de mest opsigtsvækkende sager om en savnet person nogensinde.

Forældrene blev renset i juli 2008, og siden har det været småt med nye spor i sagen.

Facebook
Twitter