Politi pågriber mulig gerningsmand bag masseskyderi i USA

En mand, politiet mistænker for at have skudt flere tilfældige i staten Michigan, er blevet anholdt.

Panikken bredte sig i Kalamazoo, Michigan i USA, da politiet advarede borgerne om, at en mand kørte rundt i byen og skød tilfældige.

Syv personer har mistet livet, mens mindst to er såret. Men nu er manden pågrebet, oplyser politiet ifølge AP.

De første drab begyndte tidligt i morges, da en kvinde i et lejlighedskompleks blev skudt flere gange. Timer efter blev politiet kaldt til en bilforhandler, hvor to blev skuddræbt og en såret.

Politiet er endnu på bar bund i sagen. De ser ingen sammenhæng mellem de brutale nedslagtninger og har ikke fundet motivet bag handlingerne. Men manden sættes i forbindelse med alle skyderierne.

- Han passer på beskrivelsen af den mistænke og hans køretøj, og det er en sollid mistanke. Vi mener, vi har den mistænkte i vores varetægt, siger Paul Matyas, der er såkaldt undersheriff i Kalamazoo County, til NBC.

Da ordensmagten ikke havde nogen idé om, hvor gerningsmanden befandt sig, var man i første omgang ude og bede folk om at blive indendøre.

- Det ligner et worst case-scenarie, hvor nogen kører rundt og skyder tilfældige, sagde Paul Matyas ifølge NBC tidligere på morgenen.

Læs også