Politiet finder barnelig på skjulested i New Mexico

Liget af en bortført treårig dreng fra Georgia menes at være blevet fundet på et skjulested i New Mexico.

Et barnelig er blevet fundet i dette skjulested, der var omgivet af dæk og en jordvold. (Foto: handout © Scanpix)

Politiet i den amerikanske delstat New Mexico har fundet de jordiske rester af et barnelig på et skjulested, hvor 11 sultende børn fredag blev reddet fra.

Det oplyser politiet i Taos County i New Mexico.

Myndighederne mangler fortsat at identificere ligresterne, men ifølge sherif i Taos County Jerry Hogrefe er der formentlig tale om den treårige dreng, Abdul Wahhaj, der har været forsvundet i flere måneder.

Politiet ransagede i første omgang skjulestedet, der var besat af "bevæbnede ekstremister" fredag.

Her fandt man frem til 11 børn i alderen et til 15 år, to mænd med en AR-15-riffel, adskillige magasiner og fire ladte pistoler samt tre kvinder, som menes at være mødre til de 11 børn.

De to mænd, Siraj Wahhaj og Lucas Morten, blev anholdt på stedet, som en betjent efterfølgende beskrev som "de mest sørgelige levevilkår og den værste fattigdom, jeg har set".

Skjulestedet var blandt andet omgivet af dæk og en jordvold.

Ransagningen skete som del af en flere måneder lang eftersøgning af den treårige dreng, som ifølge politiet var blevet bortført at sin far, den nu anholdte Siraj Wahhaj, tilbage i december sidste år.

Eftersøgningen af den lille dreng blev oprindeligt indledt i den anden ende af landet i Jonesboro, Georgia.

Drengens mor har fortalt politiet, at sønnen, der er udviklingshæmmet og lider af anfald, gik i parken med sin far og aldrig kom hjem.

/ritzau/AP

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk