Politijagt på serie-snigskytte

Amerikansk politi er i gang med en omfattende jagt på en formodet serie-snigskytte, der inden for den sidste uge mistænkes for at have dræbt seks personer. I dag blev en 13-årig skoleelev hårdt såret af skud uden for en skole i Washington.

Amerikansk politi er i gang med en omfattende jagt på enformodet serie-snigskytte, der inden for den sidste uge mistænkesfor at have dræbt seks personer og såret to andre på forskelligeoffentlige steder i den amerikanske delstat Maryland.

I dag blev en 13-årig skoledreng ramt af et skud uden for enskole i Bowie, en forstad til den forbundshovedstaden, Washington.Hans tilstand betegnes som kritisk.

Politiet er forsigtige med at sige, om snigskytten også havdeslået til i Bowie.

Politiet hariværksat en intensiv jagt efter snigskytten. Foto: DR, © DR

- Vi vil ikke drage forhastede konklusioner, siger CharlesMoose, politichef i det nærliggende Montgomery politidistrikt.

Dræbt med enkelt skud

I løbet af onsdag og torsdag i sidste uge blev fem personer skudtned i fuldt daglys på forskellige offentlige steder i amtetMontgomery. To på tankstationer, en ved en købmand, en uden for etpostkontor, og en mens han slog græs hos en bilforhandler. Etsjette offer blev dræbt på et gadehjørne i hovedstadenWashington.

Alle ofrene er blevet ramt med et enkelt skud affyret påafstand, og der er ingen kendte vidner. Undersøgelser har vist atdet samme våben er blevet brugt til at dræbe mindst fire afofrene

FacebookTwitter