Prince-søskende kan arve milliarder

Seks af Princes søskende står som arvinger i det retsdokument, der er afleveret til en domstol i byen Chaska.

Den amerikanske musiker Prince blev fundet død i sit hjem 21. april, og der er endnu ikke fundet noget testamente. (Foto: OLIVIA HARRIS © Scanpix)

De advokater, der skal opgøre dødsboet efter Prince, har stadig ikke fundet et testamente, der kan afgøre, hvordan superstjernen ønskede sin formue fordelt efter sin død.

Seks af Princes søskende eller halvsøskende står opført som arvinger i de retsdokumenter, der er afleveret til en domstol i byen Chaska, Minnesota, der har afholdt en kort høring i sagen.

Det er ikke endeligt opgjort, hvad værdien af Princes samlede ejendom er, men alene rettighederne til hans samlede musikproduktion vurderes at have en værdi på mere end 3,2 milliarder kroner.

De advokater, der opgør dødsboet, vil fortsætte med at lede efter et testamente, siger en af advokaterne, Natasha Robertson, fordi man endnu ikke kan udelukke, at Prince efterlod sig et.

Stjernen har været gift to gange, men begge ægteskaber er endt i skilsmisse, og så vidt vides har han ingen nulevende børn.

Prince blev fundet død i en elevator i sit hjem lidt uden for Minneapolis 21. april. Han blev 57 år.

/ritzau/Reuters