Rihanna efter møde med Macron: Vi kommer med en stor udmelding

Den verdenskendte sangerinde var meget tilfreds efter sin samtale med den franske præsident.

Den franske præsident, Emmanuel Macron, har i løbet af sin relativt korte tid i embedet haft mange kendte ansigter på besøg, og i dag var det en af de absolutte sværvægtere i musikbranchen, der lagde vejen forbi præsidentboligen - nemlig Rihanna.

Barbados-sangerinden har solgt millioner af plader, og hun har storhittet med sange som 'Umbrella', 'Diamonds' og 'Work'.

Hun er også stifter af den humanitære organisation Clara Lionel Foundation, der blandt andet hjælper med at forbedre uddannelse og sundhed i fattige samfund verden over.

Det var i den forbindelse, hun besøgte Emmanuel Macron og hans hustru, Brigitte Macron.

Skrev på Twitter

For en måned siden skrev Rihanna til Emmanuel Macron på Twitter: 'Bonjour Emmanuel Macron, vil Frankrig engagere sig i at støtte uddannelse?', og efter mødet med 39-årige Macron lod det til, at sangerinden var godt tilfreds med samtalen.

- Jeg har lige haft det mest fantastiske møde med præsidenten og førstedamen. De var meget indbydende, og vi fokuserede på emner som uddannelse set fra et globalt perspektiv. Og vi kommer med en meget stor udmelding i september under FN-ugen, fortalte 29-årige Rihanna på et kort pressemøde efterfølgende.

Meget inspireret

Hun uddybede ikke, hvad den kommende store udmelding præcist kommer til at indeholde, men der var ingen tvivl om, at Emmanuel Macron havde gjort et gevaldigt indtryk på Grammy-vinderen.

- Jeg er meget inspireret og imponeret af hans lederskab, og jeg glæder mig til, at I finder ud af, hvad det handler om. Jeg tror, at dette er året for uddannelse. Mange tak, lød det fra Rihanna, der ikke svarede på spørgsmål fra de ihærdige journalister.

Rihanna er ikke den eneste musikstjerne, der i ugens løb har mødtes med Emmanuel Macron.

Mandag var U2-forsangeren, Bono, på besøg.

Her ses Bono sammen med Brigitte Macron, da U2-sangeren mandag besøgte det franske præsidentpar. (Foto: © Philippe Wojazer, Scanpix)