Så er den gal igen: Trump nægter at deltage i tv-debat

Donald Trump kan ikke lide debattens ordstyrer, Fox News’ Megyn Kelly, der tidligere har udfordret præsidentkandidatens sexistiske udtalelser.

Donald Trump nægter at deltage i en tv-transmitteret debat på torsdag. (Foto: TIMOTHY A. Clary © Scanpix)

Den republikanske præsidentkandidat og milliardær Donald Trump har meddelt det magtfulde medie Fox News, at han ikke deltager i torsdagens tv-transmitterede præsidentkandidat-debat.

Årsagen er, at det er den populære vært Megyn Kelly, der skal styre debatten. Og de to har et mildest talt anstrengt forhold til hinanden.

Det kom til udtryk i august måned, hvor Megyn Kelly konfronterede Donald Trump med hans sexistiske udtalelser i et tv-interview.

- Du har kaldt kvinder, du ikke kan lide, for 'tykke grise', 'hunde' og 'klamme dyr'. Er det sådan en mand, vi skal vælge som præsident?, spurgte hun Donald Trump.

Kalder tv-vært "unfair"

Hertil svarede han blandt andet, at han ofte bare sagde det for sjov, men at han ikke havde tid til at være politisk korrekt – og det havde USA i øvrigt heller ikke.

Efter det famøse interview beklagede Donald Trumps sig højlydt over, at Megyn Kelly havde været 'unfair', og siden har de to haft det ualmindeligt svært med hinanden.

Holder Donald Trump fast i ikke at deltage torsdag, er det første gang, en præsidentkandidat ikke er med i en tv-debat så tæt på et forestående primærvalg, skriver Washington Post.

Holder Trump fast i ikke at deltage, er det første gang, en præsidentkandidat ikke er med i en tv-debat så tæt på et forestående primærvalg

Opslået af DR Nyheder på 27. januar 2016