Saudi-Arabien vil begynde at genåbne en række lufthavne og havne i Yemen, efter at landet i sidste uge lukkede for adgangen til dem.
Det oplyser den saudiarabiske FN-delegation ifølge nyhedsbureauet AP.
Lukningen kom som en reaktion på et missilangreb tidligere på måneden mod den saudiarabiske hovedstad, Riyadh.
Ifølge det saudiarabiske styre var det yemenitiske houthi-oprørere, som bliver støttet af Iran, der havde affyret missilet.
Det fik efterfølgende Saudi-Arabien, der står i spidsen for den internationale koalition, som bekæmper oprørene, til at blokere for stort set al nødhjælp til det fattige og borgerkrigshærgede land.
Beslutningen blev mødt med hård kritik fra både FN og mere end 20 nødhjælpsorganisationer, som påpegede, at blokaden ville føre til endnu mere sult og flere dødsfald.
- Flere mennesker vil dø. Hvor mange er ikke til at sige på nuværende tidspunkt, men det her får konsekvenser, sagde Anders Skjelmose, som er programkoordinator i Dansk Røde Kors for Mellemøsten og Nordafrika.
Den værste hungersnød i årtier
Ifølge Saudi-Arabiens FN-ambassadør, Abdallah Al-Mouallimi, er det havne og lufthavne, der bliver kontrolleret af landets internationalt anerkendte regering, som vil blive genåbnet.
Andre havne, der bliver kontrolleret af houthi-oprørerne, vil ifølge avisen Arab News forblive blokerede. Det sker ifølge ambassadøren for at sikre, at der ikke bliver smuglet nye våben ind til oprørene.
Yemen har været i borgerkrig siden 2014-2015, hvor houthi-stammen gjorde oprør mod landets regering, ledet af præsident Abdrabbuh Mansur Hadi.
Konflikten har siden udviklet sig til en stedfortræderkrig, hvor en koalition ledet af Saudi-Arabien støtter præsident Hadi, mens Iran bakker op om houthierne.
FN har for nylig advaret om, at den humanitære katastrofe i Yemen er så slem, at den kan udvikle sig til "den værste hungersnød, som verden har set i mange årtier".