Se og Hør vil gerne bringe Kates-brystbilleder

Et fransk ugeblad har bragt billeder af den britiske prins Williams hustru Catherine, hvor hun kun er iført trusser.

Prins William og hertuginde Kate, som de IKKE ser ud i et fransk blad i denne uge. (Foto: © AFP, Scanpix)

Se og Hør vil gerne have fingrene i bryst-billederne af hertuginden af Cambridge, Catherine, der er gift med den britiske prins William.

Det er det franske ugeblad Closers, som har bragt billederne, der viser den 30-årige Catherine i sort-hvide bikinitrusser, mens hun bliver smurt ind i solcreme af William under en nylig ferie i Sydfrankrig.

Se og Hørs chefredaktør, Kim Henningsen, ville ikke tvivle et sekund, hvis billederne landede på hans skrivebord. De ville blive bragt.

- Hvis jeg kan få fingre i billederne, ja så bringer vi dem, siger han til DR Nyheder og fortsætter:

- Nogen har den opfattelse, at jeg trykker billeder af bryster som automatreaktion. Vi gør os et hav af moralske og juridiske overvejelser, siger han.

Selv er det royale par rasende over billederne.

- De kongelige højheder er meget bedrøvede over at erfare, at en fransk publikation og en fotograf har invaderet deres privatliv på sådan en grotesk og total urimelig måde, oplyser hoffet på St. James' Palace.

Har før bragt billeder af topløse kendte

Senest har Se og Hør bragt billeder af en topløs Vild med Dans-vært, Christiane Schaumburg-Müller. Billeder taget mens hun var på ferie med kæresten LOC, der er vært på programmet VOICE.

- Jeg synes sådan set, at når man er Se og Hør, så har man en mission, som blandt andet går ud på at vise, hvordan to topværter holder ferie, lige inden de skal være med i de to vigtigste underholdningsprogrammer på TV2, siger Kim Henningsen.

Spørgsmål: 'Er jeres læsere særligt interesserede i topløse billeder?'

- Det er en af de ting, der også interesserer dem. Vi har rigtig mange kvindelige læsere, og de vil gerne spejle sig i de kendte. 'Øj, hvor har hun nogle flotte bryster hende der - og hun er over 30, hvor er det bare flot', og så videre. Så det spejler vores læsere sig jo i, siger han.

Han mener, at de kendte må beholde bikinitoppen på, hvis de vil undgå at havne på sladderbladenes forsider.

- Når man er i A-kendistoppen, så bør man - hvis man har en normal intelligens - være opmærksom på, at så vil der være en opmærksomhed fra mediernes side. Hvis man skal gøre sådan noget, så skal det være i Wagaduku, hovedstaden i Burkina Fasso, eller på privat grund, hvor vi ikke må fotografere dem.

Spørgsmål: 'Hvad med din egen kone?'

- Hvis hun er på offentlig grund, så må jeg gøre min kone opmærksom på, at hvis hun ikke vil se sig afbilledet topløs, så skal hun lade være med at være det. Det er den risiko og chance, der er på offentlig grund.