Signal fra Mars: Spis kun vores produkter én gang om ugen

Mars Food, der blandt andet står bag Dolmio- og Uncle Ben's-sovsene, vil nu hjælpe kunderne med at leve sundere.

Ifølge Mars Food er der en række af dens produkter, der har et så højt niveau af tilsat sukker, fedt og salt, at man maksimalt bør spise dem én gang om ugen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Hvis du vil leve et sundt liv, så skal du lade være med at spise vores produkter hver eneste dag.

Sådan lyder den noget opsigtsvækkende melding fra den verdensomspændende madproducent Mars Food, der blandt andet står bag Dolmio- og Uncle Ben's-sovsene, som man kan købe i de danske supermarkeder.

Ifølge Mars Food er der en række af firmaets produkter, der har et så højt niveau af tilsat sukker, fedt og salt, at man maksimalt bør spise dem én gang om ugen.

Derfor vil den verdensomspændende madproducent i løbet af de kommende fem år vil lave en liste over de produkter, folk kan spise hver dag – samt de produkter, som kunderne kun bør spise ”lejlighedsvist”.

- For at fastholde den autentiske smag er der et højt niveau af salt, tilsat sukker og fedt i nogle af Mars Foods produkter. Eftersom det ikke er meningen, at de produkter skal spises dagligt, vil Mars Food fremover vejlede forbrugerne på pakkerne og på vores hjemmeside om, hvor ofte man bør spise dem for at få en balanceret kost, skriver Mars Food i en pressemeddelelse.

Mars Food skriver, at det blandt andet kommer til at dreje sig om flere Uncle Ben's- og Dolmio-produkter.

Derudover vil madproducenten gradvist begynde at ændre opskrifterne for at nedbringe niveauet af tilsat sukker, salt og fedt.

Facebook
Twitter