Skyderi på bar i Los Angeles-forstad - meldinger om flere sårede

Ifølge flere kilder skød en mand dørvagten og angreb derefter gæsterne.

Der er fortsat mange udrykningskøretøjer rundt om baren i Thousand Oaks, hvor skyderiet fandt sted. (© Scanpix)

En gerningsmand skal have løsnet adskillige skud på baren Borderline Bar & Grill.

Den ligger i byen Thousand Oaks, omkring 60 kilometer nord for millionbyen Los Angeles i Californien, ifølge lokale medier.

Endnu er det endnu ikke helt klart hvad der er gået for sig på stedet. Men tv-billeder fra stedet viser et større antal udrykningskøretøjer.

Direkte fjernsyn har også vist flere sårede blive båret væk fra baren, lige som redningsmandskab behandlede mindst en tilsyneladende livløs person på stedet.

Ifølge lokalt politi er det endnu uklart hvorvidt gerningsmanden er dræbt eller på flugt.

- Jeg kan ikke sige meget om skudmanden på dette tidspunkt. Vi kigger stadig efter ham, siger Garo Kuredjian, chef ved Ventura County Sheriff's Office ifølge CNN.

Politi: 11 sårede, ukendt antal dræbte

Politiet bekræfter mindst 11 sårede, deriblandt en betjent. Flere andre ofre skal være flygtet fra stedet og selv taget på hospitalet, hvorfor antallet af sårede vil stige.

Politiet udelukker ikke at der er dræbte, men kender endnu ikke antallet.

Skyderiet skal være startet omkring 8.20 dansk tid, 23.20 lokal tid, og var stadig i gang da politi og redningsmandskab ankom til stedet.

Vidner fortæller at der er forlydender om, at en sortklædt gerningsmand skød en dørmand på vej ind i baren.

Herefter skal skudmanden have kastet røggranater ind og have givet sig til at skyde løs. Flere vidner beskriver at gerningsmanden skød med en pistol af stor kaliber.

Både en politiaktionsstyrke og et bomberydderhold skal være kaldt til stedet, og situationen på stedet er ifølge politiet under kontrol.

Hørte 12 skud

Et vidne fortæller til mediet ABC7, som lige nu viser live fjernsyn fra begivenheden her, at han talte med sin stedfar, da han hørte skud.

- Jeg kastede mig ned på jorden og så, at sikkerhedsbetjenten var blevet skudt. Gerningsmanden kastede flere røggranater og fortsatte bare med at skyde. Folk kastede stole gennem vinduerne for at komme ud. Jeg hørte nok omkring 12 skud, inden jeg slap ud af hoveddøren, siger John Hodge.

Borderline Bar & Grill ligger i Thousand Oaks 60 kilometer nord for millionbyen Los Angeles.

Flere vidner fortæller til medierne, at de gemte sig forskellige steder i baren, før de slap ud gennem bagdøren eller ved at smadre ruderne med barstole.

Ifølge barens hjemmeside var der i aftes "College Country Nights", en fest for universitetsstuderende. Flere hundrede studerende skal have været samlet på stedet.

Opdateres...

Facebook
Twitter