Skyderi på natklub for homoseksuelle i Florida

Flere amerikanske medier melder om flere sårede efter skyderi på en natklub for homoseksuelle.

  • Politi udenfor natklub i Orlando. (Foto: Brett Moots © UGC)
  • Politi udenfor natklub i Orlando. (Foto: Brett Moots. © UGC)
1 / 2

Flere personer er såret ved et skyderi på en natklub for homoseksuelle i den amerikanske stat Florida.

Det oplyser amerikansk politi. Ifølge lokale vidner blev der affyret skud på natklubben Pulse Club tidligt søndag morgen.

Det forlyder, at op mod 20 personer er blevet såret efter skyderiet, og videooptagelser, der er blevet delt på sociale medier, viser et stort politiopbud ved natklubben

Politiet er i gang med at gennemsøge natklubben og opfordrer alle til at holde sig væk. Vidner beretter, at en bevæbnet mand stadig er tilstede i klubben og har gidsler. Dette er dog endnu ikke officielt bekræftet.

Orlandos politi har skrevet på Twitter, at de vil komme med nyt om sagen om en time. Politiet henstiller gennem medierne alle til at holde sig væk fra området, som ligger nær Orange og Kaley avenuerne i Orlando, skriver Ritzau.

https://twitter.com/OrlandoPolice/status/741902485070045184

Natklubben var fyldt

The Guardian skriver, at personalet på klubben skrev på Facebook:

- Alle skal skynde sig ud af Pulse og begynde at løbe.

Et vidne har fortalt til Sky News, at der efter skyderierne stod omkring 100 personer uden for natklubben, da mindst en bevæbnet mand gik ind i natklubben og begyndte at skyde ind mod massen af mennesker. Det er endnu usikkert, om der var en eller flere bevæbnede mænd, der åbnede ild.

- Vi hørte bare skud, og det varede mindre end et minut, men det føltes længere, siger Ricardo Negron ifølge The Guardian.

- Der var en kort pause, og så løb vi. Der var nogen, der lå over mig, så jeg kunne ikke se, hvor mange bevæbnede, der var. Jeg kan kun sige, at klubben var fyldt, og at der var over 100 personer derinde, siger han.

Et andet vidne Anthony Torres fortæller ifølge The Guardian, at skyderiet varede mellem 15- 20 minutter, men at der var personer, som lykkes at slippe væk hurtigt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk