'Spol over sex'-knappen og fire andre aprilsnarre fra udlandet

Datingappen Tinder vil komme løgne til livs, og Lego har skabt en ny, smart app.

BBC har skabt en helt ny, effektiv funktion til sin streamingtjeneste. (© BBC)

Det er langt fra kun herhjemme, at medier og virksomheder giver den gas med aprilsnarre 1. april.

Også i udlandet lever fænomenet under det engelske navn 'April Fools'.

Herunder kan du læse om fire af dagens bedre aprilsnarre og om en af de allerbedste fra historiebøgerne.

1

Undgå akavede sex-scener på filmaftenen: 'Spol over sex'-knappen

BBC (© BBC)

Du har sat dig til rette med familien for at se en god film, og pludselig bliver hyggen spoleret af en lidt for intens sexscene, der gør stemningen så akavet, at det nærmest gør ondt.

Men nu er britiske BBC klar med en løsning til sin streamingtjeneste, iPlayer. Her introduceres en knap, som har taget inspiration fra knappen, der kan springe introen over på tv-serier, og som har fået titlen 'Skip the Sex' - spol over sex. Et hurtigt klik, og familiehyggen er reddet.

2

Lego lancerer ny banebrydende app: 'Find min klods'

Find Min Brik (© Lego)

Alle kender det fra barndommen: Når den helt afgørende Lego-klods simpelthen ikke er til at finde i bunken af klodser. Lego lancerer derfor i dag løsningen på problemet med en helt ny app, der har fået navnet 'Find My Brick' - Find Min Klods.

Den skanner simpelthen bunken af klodser og udpeger derefter den manglende klods.

3

Tinder vil verificere mænds højde med stempel

Tinder (© Tinder)

Datingappen Tinder har i dag fremlagt løsningen på et helt fundamentalt problem for konceptet: Nemlig at mænd snyder med deres højde, når de skal gøre sig attraktive for mulige scoringer.

Derfor vil der snart komme en ny funktion, der kan verificere profilernes højde. Det eneste, man skal gøre, er at tage et billede foran en kendt bygning, og så kan Tinder udregne den sande højde, og ens profil vil modtage et verificeret højde-stempel.

Appen forventer, at det vil skabe et solidt fald i højden blandt deres amerikanske brugere. Det er nemlig kun 14,5 procent af amerikanske mænd, der er over 183 centimeter, mens det gælder for 80 procent af Tinders mandlige brugere.

4

17.500 i bøde for offentligt at spise mad, der lugter

British Transport Police (© BRITISH TRANSPORT POLICE)

Britisk politi skal til at tage skrappe midler i brug for at komme passagerer i offentlig transport til undsætning. På sin hjemmeside skriver politiet, at det fremover vil være ulovligt at spise lugtende mad på tog, i busser og i metroen. Det kommer som led i en ny lov om anti-social adfærd.

Overtrædelser kan koste en bøde på op til 2.000 pund, svarende til knap 17.500 kroner, mens gentagende overtrædelser kan give et livstidsforbud mod offentlig transport eller et polititilhold, der forbyder at komme inden for 50 meter af en takeaway-butik.

5

Vejret giver Schweiz en fremragende spaghetti-høst

BBC

1. april 1957 kunne tv-programmet 'Panorama' på BBC fortælle historien om et helt særligt godt år for bønderne i Schweiz. Mildt vejr samt udryddelsen af spaghetti-billen havde nemlig sikret en fremragende spaghetti-høst.

Historien blev ledsaget af billeder af bønder, der plukkede spaghettien af træerne. Mange briter, der kun for nylig havde fået fjernsyn, købte historien, da den jo ikke kunne være falsk, når den var i tv, skriver CNN.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk