Svensk medie: Britisk band styrtet i døden i svensk kanal

Forleden nat kørte en bil af en motorvejsbro og sank til bunds ikke langt fra Stockholm. Nu forlyder det, at det var et britisk band på vej hjem fra turné.

Resterne af den lejede bil, som de fem briter kørte galt med. Andre biler var standset, da broen begyndte at gå op, men af uforklarlige årsager fortsatte briterne ud over kanten. (Foto: Johan Nilsson / TT © Scanpix)

De andre biler var standset, da broen begyndte at gå op.

Men af årsager, som endnu er uklare, fortsatte en bil med fem briter ud over kanten på M4-motorvejsbroen i Södertälje sydøst for Stockholm kort efter klokken 02 fredag nat og faldt 29 meter ned i vandet. Der var ingen, der slap levende fra den ulykke.

Det bekræfter det britiske udenrigsministerium over for flere svenske og britiske medier i dag.

Den svenske avis Expressen og BBC skriver, at de fem formentlig var det britisk indieband Viola Beach og deres manager. Selv om det mangler at blive bekræftet, er bandets fans allerede strøget til tasterne og har delt deres sorg og varme tanker på de sociale medier.

- De var et meget talentfuldt ungt band, der havde store ting i vente, skriver en på bandets Facebookside.

- Hvor er det frygteligt. Det virker så grumt, for efter hvad jeg har set, så var de netop ved at få opmærksomhed. Mine tanker er med familierne, skriver en anden.

Var på vej mod lufthavnen

De fem briter var formentlig på vej mod Arlanda-lufthavnen ved Stockholm for at flyve hjem efter at have givet koncerter i Sverige som et led i en turné.

– Bilen var på vej mod nord, og jeg antager, de var på vej mod Arlanda, eftersom de fem personer skulle med et fly fra Arlanda til London senere på dagen, siger Martin Bergholm, der er politiinspektør i Södertälje, til Expressen.

De fem blev mellem 20 og 33 år gamle. Deres bil kørte af motorvejen M4 ved Stockholm kort efter klokken 02 natten til lørdag, skriver den svenske avis Aftonbladet.

I stedet for at standse, da broen gik op, fortsatte de fem af uforklarlige årsager ud over broen og styrtede 29 meter ned i kanalen.

De fem er blevet bjærget fra kanalen.