Svenske kvinder vil have mere sex

Otte ud af ti svenske kvinder vil gerne dyrke mere sex. Over halvdelen af kvinderne i en undersøgelse på 1400 erkender, at de har været deres partner utro.

Otte ud af ti kvinder i Sverige vurderer, at de godt kunne brugenoget mere sex, og lidt mere end hver anden kvinde erkender at haveværet sin partner utro. Det er konklusionen i en undersøgelse, somdet svenske Aftonbladet har foretaget.

En rundspørge blandt 1700 kvinder viser, at op mod to tredjedelemener, at det blot er en myte, at mænd er mere sexfikserede endkvinderne.

Ligeledes har to tredjedele meddelt, at de har haft sex med enpartner første gang, de mødtes. Desuden meddeler to tredjedele, atde godt kunne tænke sig en tredje partner i sengen - og her stårdet nærmest lige, om det skal være en kvinde eller en mand.

40 procent af kvinderne siger, at den vigtigste egenskab hosderes partner er stilen. Derefter kommer udseende, intelligens,penge og magt.

På en førsteplads over den mest attraktive mand vælger kvinderneden svenske skuespiller, Alexander Skarsgård. For mændenesvedkommende tilhører denne førsteplads Prinsesse Madeleine.

I øvrigt rangerer den svenske justitsminister, Thomas Bödstrom,på en fjerdeplads over de mest attraktive mænd i Sverige.

Facebook
Twitter