Svenske politibetjente påkørt med varevogn

En mand er anholdt for at køre ind i politibil med vilje, oplyser politiet.

Den ødelagte politibil fragtes bort, efter at den tidligere blev påkørt i Alby i Botkyrka kommune uden for Stockholm. (Foto: 10090 Claudio Bresciani/TT © Scanpix)

En større politiaktion udspillede sig i eftermiddags i Stockholm, efter at en mand i en varevogn - angiveligt med vilje - påkørte en politibil.

Tre politifolk blev efterfølgende kørt med ambulance på hospitalet, men ifølge politiet kom ingen af dem alvorligt til skade.

- Vi ved ikke nøjagtigt, hvad der skete, men vi mistænker, at påkørslen skete med vilje. Han er anholdt og mistænkt for drabsforsøg, alternativt groft overfald, siger stationsleder Christer Holmer fra Stockholms Politi til det svenske nyhedsbureau TT.

En person stak muligvis af

Det er uklart, om de tre betjente alle befandt sig i politibilen, da den ved halv fem-tiden blev påkørt frontalt af varevognen i Alby i Botkyrka kommune syd for Stockholm.

- I forbindelse med, at vi skal stoppe en bil, sker der et sammenstød mellem den og politibilen. Vi har anholdt en person, siger Carina Skagerlind fra Stockholms Politi.

Efterfølgende blev en politihelikopter indsat, og ifølge Expressen var der endnu en person i varevognen, som bagefter stak af. Ifølge politiet er der dog ikke en politijagt i gang.

Facebook
Twitter