Syrien: Terror - det kalder vi modstandskamp

Syriens Bashar Al-Assad, er en af Mellemøstens mest magtfulde præsidenter, og i et eksklusivt interview med DR Nyheder i Damaskus, fortæller han om sin definition af terror.

Syriens Bashar Al-Assad, er en af Mellemøstens mest magtfulde præsidenter, og i et eksklusivt interview med DR Nyheders Kim Bildsø Lassen i præsidentpaladset i Damaskus, fortæller præsidenten om sin definition af terrorisme.

Syriens Bashar Al-Assad, er en af Mellemøstens mest magtfulde præsidenter, og han har sin helt egen definition af terrorisme.

Det fortæller Syriens diktator til DR Nyheder i et eksklusivt interview i præsidentpaladset i Damaskus.

Ifølge præsidenten er det legitimt for militante palæstinensere at sprænge sig selv i luften som led i modstanden mod Israel.

- Det I kalder for terrorisme kalder vi for modstandskamp. Om Vesten så accepterer det eller ej, siger Bashaar Al-Assad til DR Nyheder.

Syrien støtter terror

Bashaar Al-Assad betegnes oftest som en hård diktator i spidsen for Syrien, der beskyldes for både at støtte terrorisme og stå i vejen for fred i Mellemøsten.

Syrien støtter helt åbenlyst både den libanesiske Hizbollah-bevægelse og den palæstinensiske gruppe Hamas. Hamas er på EUs liste over terrorgrupper og Hizbollah er på USAs liste over terrorgrupper.

- Israel dræber palæstinensere hver dag. Og enhver palæstinenser har ret til at forsvare sig, siger den Syriske Præsident, Bashaar Al-Assad til DR Nyheder.

FacebookTwitter