Thorning om 'selfien': Det var et dårligt billede

Helle Thorning-Schmidt har ikke tænkt sig at dele sin 'selfie' med resten af verden.

Offentligheden får ikke lov til at se den berømte 'selfie', som Helle Thorning-Schmidt tog sammen med Barack Obama og David Cameron.

Tidligere onsdag blev hun spurgt af en samling journalister på Christiansborg, om hun vil dele billedet. - Nej. Det vil jeg ikke, sagde hun.Billedet var ikke godtDet blev sagt med et stort smil på læben og et lille grin, hvorefter statsministeren sagde, hvorfor hun ikke vil dele billedet.

- Det var ikke et særlig godt billede.Ifølge Helle Thorning-Schmidt skyder kritikerne da også helt ved siden af, når de kritiserer billedet.Kritikere: Det er upassendeKritikken lyder, at det var upassende at tage sådan et billede til Nelson Mandelas mindehøjtidelighed.

- Der var selvfølgelig en vemodighed, men dybest set var det en festlig begivenhed, hvor man også fejrede en mand, der har levet 95 år og som har opnået så meget i sit liv, sagde Helle Thorning-Schmidt til journalisterne.Dermed giver hun ikke meget for, at flere har kaldt det upassende, at hun tog billedet sammen med den amerikanske præsident Barack Obama og britiske premierminister David Cameron ved mindehøjtideligheden, som fandt sted på et stort stadion i Johannesburg.En sjov selfie- Det var et stort stadion, det foregik i. Der var sang og dans på lægterne, så der var på mange måder også en positiv stemning. Og så tog vi en rigtig sjov selfie, fortsætter Helle Thorning-Schmidt.

Hun mener også, at billedet viser, at regeringsledere er helt almindelige mennesker.- Der blev taget rigtig mange billeder af Obama den dag, og jeg syntes bare, at det var lidt sjovt. Og det viser måske også, at når vi stats- og regeringschefer mødes, så er vi også bare mennesker, der har det sjovt sammen, sagde Helle Thorning-Schmidt inden hun forsvandt ind i en elevator.Billedet af de tre regeringslederes 'selfie' har cirkuleret på nettet hele tirsdag. Også internationale medier har haft fokus på hændelsen.

Facebook
Twitter