Tre døde efter skyderi på det jødiske museum i Bruxelles

Tre personer er blevet dræbt og en er såret efter et skyderi på det jødiske museum i Belgiens hovedstad, Bruxelles.

(Foto: Stephanie Lecoqc © Scanpix)

Tre personer er blevet dræbt og en er såret efter et skyderi på det jødiske museum i Belgiens hovedstad, Bruxelles, oplyser myndighederne ifølge det belgiske nyhedsbureau Belga.

Der er endnu få oplysninger om skyderiet, men den belgiske udenrigsminister, Didier Reynders, har allerede reageret på Twitter:

- Jeg er chokeret over de mord, der er begået ved det jødiske museum. Mine tanker går til ofrene og deres familier, skriver han.

Ifølge BBC var han en af de første personer på stedet.

Belgiens udenrigsminister Didier Reynder taler med pressen tæt ved det jødiske museum i Bruxelles, hvor en ukendt gerningsmand lørdag skød og dræbte tre og sårede en. (Foto: Nicolas Maeterlinck © Scanpix)

Skød omkring sig på museet

Den ukendte gerningsmand kom angiveligt ind på museet lørdag eftermiddag og begyndte at skyde omkring sig. Det skriver det tyske nyhedsbureau Dpa, som citerer en belgisk radio for oplysningerne.

Gerningsmanden flygtede i en bil, og der findes overvågningsbilleder af ham. Det skriver Het Laatste Nieuws.

Øjenvidne: To lig

Et øjenvidne fortæller til nyhedsbureauet AFP, at han så to lig ligge lige inden for dørene i det jødiske museum. Der skulle angiveligt være tale om en ung kvinde og en mand.

Området omkring det jødiske museum er blevet afspærret. Museet ligger centralt i den belgiske hovedstad i Sablon-kvarteret.

Belgiens udenrigsminister Didier Reynder taler med pressen tæt ved det jødiske museum i Bruxelles, hvor en ukendt gerningsmand lørdag skød og dræbte tre og sårede en. (Foto: Stephanie Lecocq © Scanpix)

/ritzau/AFP/DR Nyheder

Artiklen opdateres...

Facebook
Twitter