Tre personer dræbt med armbrøst i Tyskland: Nu er to nye lig dukket op i den enes lejlighed

700 kilometer fra gerningssted har efterforskerne fundet yderligere to døde.

Lørdag morgen blev tre lig fundet på et hotelværelse i den tyske by Passau ved grænsen til Østrig.

De tre ofre er en 53 år mand og to kvinder på henholdvis 33 og 30 år og er alle tyske statsborgere. De blev fundet på hotelværelset, da en ansat åbnede døren til værelset med tre senge.

Manden og den ældste af de to kvinder lå sammen i den ene seng og holdt hinanden i hånden og havde flere pile fra en armbrøst i sig, da den ansatte kom ind på værelset.

Det sidste offer lå på gulvet og var blevet gennemboret af en enkelt pil.

I løbet af lørdagen blev to armbrøster fundet, og i dag oplyser politiet, at det har fundet en tredje og ubrugt armbrøst i en taske på hotelværelset. I Tyskland kan enhver over 18 år lovligt købe en armbrøst.

De tre lig med pilene fra armbrøster blev fundet på et hotelværelse i det sydlige Tyskland. (Foto: Lino Mirgeler © Scanpix)

- Vi går ud fra, at der ikke er andre personer involveret i de tre dødsfald, siger talsmand for politiet Stefan Gaisbauer.

To lig i afdøds lejlighed

Efterforskere var i gang med at prøve at finde ud af, hvad der er sket på hotelværelset, og hvordan de tre døde personer er forbundet til hinanden, da de gjorde endnu et fund 700 kilometer fra hotellet.

I forbindelse med efterforskningen har politiet ransaget en lejlighed, der tilhører den 30-årig kvinde fra hotelværelset, i den nordtyske by Wittingen.

I lejligheden, der ligger 700 kilometer fra hotellet i Passau, fandt politiet ligene af to andre kvinder. Politiet har ikke oplyst kvindernes identitet, eller hvad der er sket med dem, og politiet er stadig i gang med at undersøge eventuelle forbindelser til de tre dræbte på hotelværelset.

Den 33-årige kvinde og den 53-årige mand kommer begge fra Rheinland-Pfalz i det sydvestlige Tyskland, mens den 30-årige kvinde altså havde en lejlighed i Wittingen i den nordlige del af landet.

Ligene er blevet fundet i Passau og Wittingen, der ligger 700 kilometer fra hinanden.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter