Trump: Politisk korrekthed slår USA ihjel

Den omstridte republikaner Donald Trump tager nu til genmæle, efter han er blevet beskyldt for at være kvindehader.

Politisk korrekthed er et tegn på svaghed, mener den republikanske Donald Trump. (Foto: Brian snyder © Scanpix)

Der er alt for mange politisk korrekte og nærtagende fjolser i USA, og det er stille og roligt ved at slå landet ihjel.

Det mener den republikanske præsidentaspirant Donald Trump, efter han er blevet beskyldt for at være kønsdiskriminerende og stå i stå i spidsen for en krig mod kvinder.

- Vi bliver nødt til at vende tilbage til arbejdet og holde op med at spilde tid og energi på det her nonsens, skriver han på sin Twitter-profil.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/629992743788523520

Henviste til næsen

Meldingen kommer, efter den stenrige byggematador er blevet udelukket fra at deltage i den vigtige konservative kongres, RedState Gathering, som følge af torsdagens tv-debat mellem ti af de republikanere, der går efter at blive partiets næste præsidentkandidat.

Her spurgte den kvindelige tv-vært Megyn Kelly indtil en række udtryk, Donald Trump tidligere har brugt til at beskrive kvinder – blandt andet at de er ”fede grise, tæver, tølpere og afskyelige dyr”.

Det var Fox-værten Megyn Kelly, der spurgte ind til Donald Trumps syn på kvinder under debatten. (Foto: AARON JOSEFCZYK © Scanpix)

Donald Trump fejede kritikken af banen og sagde efterfølgende til CNN Tonight, at man kunne se, ”at der var blod på vej ud af hendes (Megyn Kellys, red.) øjne”.

- Ja, der var blod på vej ud af hende overalt, sagde Donald Trump, hvilket efterfølgende blev udlagt som om, at Megyn Kelly havde menstruation.

Men det afviser Donald Trump nu på Twitter. Det var derimod en hentydning til hendes næse, skriver han.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/629997060830425088

Politisk korrekthed er svaghed

Donald Trump har sat det amerikanske parti på den anden ende, efter han i foråret meddelte, at han går efter at blive USA's næste præsident.

Ifølge en række meningsmålinger støtter godt hver fjerde republikanske vælger op om mangemilliardæren, som har skaffet sig masser af medieomtale med sine utvetydige og rå udtalelser - blandt andet at stort set alle mexicanske indvandrere er voldtægtsforbrydere og kriminelle, og at den tidligere præsidentkandidat John McCain ikke er en rigtig krigshelt, selvom han sad fanget i mere end fem år under Vietnam-krigen.

Og selvom Donald Trump er blevet kritiseret for netop sine bramfrie udtalelser, er det ikke noget, der går ham på.

I et opfølgende tweet skriver han, at politisk korrekthed er et tegn på svaghed.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/630007166129303552

Kampen om at blive Republikanernes næste præsidentkandidat fortsætter helt indtil februar næste år, hvor partiet skal vælge mellem de 17 politikere, som indtil nu har meldt sig ind i ræset.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk