(Foto: Toby Melville © Scanpix)

Tusindvis af pro-brexitere på gaden: 'Ingen aftale, intet problem'

Stor protest i London mod den langtrukne skilsmisseaftale mellem EU og Storbritannien.

De vil have brexit, og de vil have det nu.

Tusindvis af pro-brexitere samlede sig i dag i protest foran det britiske parlament, skriver BBC.

I dag var det dem, der slet ikke kan vente med at komme ud.

De er trætte af EU, og de er rigtig trætte af den britiske premiereminister, Theresa May.

Hendes skilsmisseaftale blev for tredje gang stemt ned i dag med 286 ja-stemmer og 344 nej-stemmer.

 • 'Brexit nu, brexit nu, brexit nu', messede demonstranterne, der var fredelige men meget, meget sure ifølge britiske medier. (Foto: NIKLAS HALLE'N © Scanpix)
  1 / 7
 • Protesten for at forlade EU startede for 14 dage siden. De har gået knap 430 kilometer og sluttede i dag foran det britiske parlament. (Foto: HANNAH MCKAY © Scanpix)
  2 / 7
 • - Vi bliver nødt til at støtte brexit. Vi havde en demokratisk stemme, og den bliver nødt til at tælle, sagde en af de fremmødte. (Foto: Toby Melville © Scanpix)
  3 / 7
 • Fredag aften, flere timer efter Mays tredje nederlag, er mange stadig på gaden. Det EU-fjendtlige parti UKIP (UK Independence Party) er tilstede og holder taler. (Foto: TOLGA AKMEN © Scanpix)
  4 / 7
 • Pro-brexiterne havde planlagt at komme til London den 29. marts. Det var nemlig planen, at briterne formelt skulle forlade EU. I stedet blev det en demonstration med et håb om at fremskynde processen. (Foto: Dylan Martinez © Scanpix)
  5 / 7
 • - Jeg håber, fornuftens stemme bliver hørt. Endnu vigtigere: At folkets stemme bliver hørt, for størstedelen af befolkningen stemte jo åbenlyst for at forlade EU, sagde en demonstrant. (Foto: NIKLAS HALLE'N © Scanpix)
  6 / 7
 • Frustrationen har fyldt meget blandt brexitere, der tilbage i juli 2016 sagde nej til EU. De vil ud nu, om det bliver med en aftale eller ej. 'Ingen aftale, ingen problem'. (Foto: NIKLAS HALLE'N © Scanpix)
  7 / 7

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter