Tysk politi leder fortsat efter forsvundne RAF-terrorister

Der er fortsat ingen spor efter de tre terrorister, der er kommet op til jordens overflade via dna-spor.

De tre eftersøgte som de så ud i slut 80'erne og som det formodes, at de kan se ud i dag. (Foto: BKA / HANDOUT © Scanpix)

Hvor er Ernst-Volker Staub, Daniela Klette og Burkhard Garweg?

Både det tyske bundespoliti og det lokale kriminalpoliti i Niedersachsen efterlyser fortsat de tre Rote Armee Fraktion-terrorister og advarer om, at de eftersøgte er bevæbnede.

I snart 30 år har tre været forsvundet. For nylig kom det så frem, at deres dna er fundet i forbindelse med to røverier i Tyskland i hhv. juni og december sidste år.

Tysk politi har siden været ude med nye efterlysninger af de tre, ligesom der de gamle forbryderfotos er photoshoppet til den alder, de tre har i dag. Desuden er der udsendt et enkelt fantombillede, som er tegnet efter et vidneudsagn.

Men indtil videre er der intet nyt i sagen.

Der er udlovet en dusør på 20.000 euro, cirka 150.000 kroner, til den, der kommer med det afgørende spor, som fører til pågribelsen af de tre.

Alle tre eftersøgte var en del af den såkaldte ”tredje generation” af Rote Armee Fraktion og har været gået under jorden siden 1989.

Ernst-Volker Staub har været eftersøgt af politiet siden 1991, mens Daniela Klette og Burkhard Garweg har været eftersøgt siden 1993.

Burkhard Gasrweg beskrives som:

Burkhard Garweg (Foto: BKA / HANDOUT)

47 år

180 cm

Blå øjne

Stor næse

Sovekammerblik

Daniella Klette beskrives som:

Daniela Klette (Foto: BKA / HANDOUT)

57 år

165 cm

Mørke øjne

Modermærker i hele ansigtet

Ernst-Volker Staub beskrives som:

Ernst-Volker Wilhelm Staub (Foto: BKA / HANDOUT)

61 år

183 cm

Blå-grå øjne

Modermærke på ryggen og brændsårs-ar på venstre skulder