Forbundsdagen i Berlin har stemt ja til den seneste lånepakke, der skal holde Grækenland økonomisk i live.
Pakken skal reducere Grækenlands store gæld og indeholder et lån på 43,7 milliarder euro, 325,5 milliarder kroner.
Da stemmerne var talt op i Berlin ved middagstid, havde 473 parlamentarikere stemt ja, 100 havde stemt nej, mens 11 ikke havde stemt.
Største bidragyder
Det er et lån, der stilles til rådighed af EU, ECB (Den Europæiske Centralbank) og IMF (Den Internationale Valutafond).
Tyskland regnes for et centralt land i bestræbelserne på at hindre, at Grækenland går bankerot og forlader euroen.
Tyskland er den største bidragyder til EU's redningsfonde, så derfor har der været meget opmærksomhed om sagens gang i Forbundsdagen.
Lånet er ikke sikret
Med godkendelsen er lånet dog ikke sikret for grækerne. Også eurolande som Holland og Estland skal have deres parlamenters godkendelse, og endelig skal eurolandenes regeringschefer på et møde den 13. december give det endelige ja.
Flere medlemmer af såvel forbundskansler Angela Merkels konservative CDU-parti som medlemmer af socialdemokraterne, der er i opposition, havde på forhånd meddelt, at de ikke ville stemme for.
Flertal: Lad Grækenland gå bankerot
Det understreger, at der i Tyskland er udbredt skepsis over for, at tyske skatteydere fortsat skal komme de gældsramte grækere til hjælp.
Mens politikerne debatterede i Berlin, udsendte tv-stationen ZDF en meningsmåling, der viser, at 46 procent af tyskerne mener, at det bedste vil være, hvis Grækenland får lov at gå bankerot.
43 procent støtter hjælpepakken.