USA: 20-årig anholdt efter skuddrab

En mand, der er mistænkt for at stå bag et skyderi i et amerikansk indkøbscenter, er nu i politiets varetægt.

Et billede fra i går, hvor politiet arbejdede på gerningsstedet ved indkøbscentret. (Foto: Karen Ducey © Scanpix)

En mand, der er mistænkt for at stå bag drabene på fem mennesker i et indkøbscenter i den amerikanske by Burlington lørdag, er blevet anholdt.

Det oplyser en talsmand for politiet i delstaten Washington ifølge nyhedsbureauet Reuters. På Twitter tilføjes det, at den mistænkte nu er i politiets varetægt.

Lørdag iværksatte politiet en intens menneskejagt, efter at en ukendt gerningsmand skød omkring sig i indkøbscenteret. Han skød og dræbte fire kvinder og en mand.

Politiet har endnu ikke været i stand til at oplyse, hvilket motiv der ligger bag skyderierne. Forbundspolitiet FBI oplyser, at der ikke er tegn på, at angrebet skulle have forbindelse til terror eller andre angreb i landet.

- Vi har ingen indikationer på, at der er tale om en terrorhandling, sagde Michael Knutson, der er leder af FBI's afdeling i Seattle, ifølge Reuters lørdag.

Skyderiet fandt sted fredag aften lokal tid i en butiks kosmetikafdeling, hvorefter gerningsmanden formåede at slippe væk fra stedet. Han menes at have handlet alene.

/ritzau/

Facebook
Twitter