Clinton: Halvdelen af Trumps tilhængere er racistiske, sexistiske eller homofobiske

Demokraternes præsidentkandidat forstår godt frustrationerne hos halvdelen af Trumps tilhængere, men den anden halvdel er en "sørgelig skare".

Da Demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton, fredag aften lokal tid holdt tale for en gruppe donorer i New York, var der som vanlig kritik af modparten.

Men denne gang ramte kritikken ikke blot Clintons modkandidat, Donald Trump. Der var også krads kritik rettet mod halvdelen af Trumps vælgerskare, skriver CNN, som bringer et klip af Clintons tale.

- For bare at være groft generaliserede kan man sætte halvdelen af Trumps tilhængere i én kurv, som jeg kalder for en sørgelig skare, sagde Clinton og fortsatte:

- Ikke? Racistiske, sexistiske, homofobiske, fremmedfjendske, islamofobiske, og så videre, sagde hun ifølge CNN.

Demokraternes kandidat er ellers kendt for at holde igen med hårde ord, hvor Donald Trump omvendt har været kendt som kandidaten med mere ublu sprogbrug.

Hillary Clinton benyttede dog samtidig lejligheden til at tale til den anden del af Trumps tilhængere, som ifølge Clinton føler sig svigtet af staten og presset af landets økonomiske situation.

- Ingen bekymrer sig om dem, ingen bekymrer sig om, hvad der sker med deres liv og deres fremtid. De er bare desperate for forandring, sagde Clinton ifølge CNN.

Facebook
Twitter