Langkilde i USA: Trump-video kommer til at fylde i nat

Ifølge DR's USA-korrespondent kommer nattens præsidentdebat til at handle om Donald Trumps forhold til kvinder. Du kan følge duellen direkte her på dr.dk.

I nat er der lagt i kakkelovnen til et brag af en politisk debat, når demokraternes Hillary Clinton tørner sammen med republikanernes Donald Trump i den anden TV-duel mellem de to præsidentkandidater.

På spil er verdens mest magtfulde position, men stik imod den sunde fornuft, så kommer nattens debat til at handle om meget andet end politik.

- Den video, der er blevet offentliggjort, hvor Donald Trump udtaler sig meget sexistisk om kvinder, kommer til at betyde meget for debatten i aften. Det var der ikke mange, der havde troet, men det gør den, fordi den udgør så stort et problem for ham, som det er tilfældet, siger DR's USA-korrespondent Johannes Langkilde.

Siden videoen blev offentliggjort har flere af Trumps støtter valgt at tage afstand fra den republikanske præsidentkandidat.

- Derfor er det vigtigt, at han klarer sig endnu bedre mod Hillary Clinton, end det var tilfældet for blot et par dage siden, siger Langkilde.

Johannes Langkilde er i ST. Louis-forstanden Ferguson i staten Missouri, hvor debatten bliver afholdt.

Se Langkildes mini-optakt i toppen af denne artikel. Du kan følge debatten direkte på DR2 og dr.dk fra klokken 03.00 i nat. Du kan se hele debatten med undertekster i morgen tidligt klokken 09.00 på DR2 og DRTV.

Facebook
Twitter