Ny kvinde står frem: Trump ragede mig i skridtet

Washington Post har talt med endnu en kvinde, som beskylder den republikanske præsidentkandidat for sexkrænkelse.

Donald Trumps kampagnestab kalder de nye anklager latterlige. (Foto: Ty Wright © Scanpix)

I begyndelsen af 1990'erne skulle Donald Trump have taget sin hånd ind under kjolen på en kvinde og rørt hendes vagina uden på undertøjet.

Det påstår 49-årige Kristin Anderson i et interview med den anerkendte avis Washington Post. Dermed er hun den seneste i rækken af kvinder, som har stået frem og fortalt, at præsidentkandidaten har befamlet dem.

Hændelsen skulle have foregået i en rød sofa på en fashionabel natklub på Manhattan, og Kristin Anderson er slet ikke i tvivl om, at det var den republikanske præsidentkandidat, der rørte hende i skridtet.

- Han havde et meget distinkt udseende - med håret og øjenbrynene. Jeg mener, ingen andre har de øjenbryn, siger Kristin Anderson og fortæller, at hun straks fjernede milliardærens hånd og fjernede sig fra sofaen.

Trump-lejren: Det er totalt latterligt

Donald Trumps kampagnestab benægter, at hændelsen skulle have fundet sted:

- Mr. Trump benægter på det kraftigste disse latterlige beskyldninger fra en, der bare vil have medieopmærksomhed. Det er totalt latterligt, siger Trumps talsmand, Hope Hicks, i en pressemeddelelse.

Kristin Anderson var dengang i midten af 20'erne og forsøgte at slå igennem som model. Washington Post har talt med flere af hendes venner, der bakker hendes historie op.

Grinte af patetiske Trump

Hendes veninde Kelly Stedman fortæller, at hun fik historien fortalt få dage efter, og at de lo af "hvor patetisk Trump er."

Fotografen Brad Trent hørte først historien i 2007, hvor han var til middag med nogle venner.

- Kvinderne fortalt historier om, hvordan klamme fyre lagde an på dem. Det var der, at jeg hørte historien, siger han.

Over for avisen fortæller Kristin Anderson, at hun hverken støtter Donald Trump eller Hillary Clinton, og at hun brugte flere dage på at overveje, om hun skulle stå frem, efter en journalist fra Washington Post kontaktede hende.

Sent her til aften har endnu en kvinde også valgt at stå frem. Til nyhedsbureauet Reuters fortæller advokaten Gloria Allred, der repræsenterer Summer Zervos, at hendes klient havde et forretningsmøde på et hotel i Beverly Hills med rigmanden i 2007, hvor de skulle diskutere hendes deltagelse i et tv-show. Her forsøgte Donald Trump angiveligt at kysse hende og befamle hende på brysterne.

Donald Trump-lejren benægter anklagerne.

Kristin Anderson står frem blot to dage efter, at New York Times kunne bringe en artikel, hvor to kvinder beskyldte Donald Trump for krænkelser henholdsvis 11 og 31 år siden.

Donald Trump har benægtet alle anklager og har beskyldt Clinton-lejren for at have startet en regulær smædekampagne.

Overblik: Disse kvinder beskylder Trump

Mindy McGIllivray – 12. oktober 2016

Hun forklarer til Palm Beach Post, at hun blev befamlet på bagdelen af Trump for 13 år siden. Hun meldte det aldrig.

- Lige pludselig mærkede jeg et greb, et lille puf. Jeg tror, det er Kens kamerataske, det var min første tanke. Jeg vender mig rundt, og der er Donald. Han kiggede sådan hurtigt væk. Jeg vendte mig hurtigt igen, mod Ray Charles, og jeg var lamslået, siger hun.

Jessica Leeds – 12. oktober 2016

Hun fløj sammen med Donald Trump for mere end 30 år siden. Her skulle han angiveligt have befamlet hendes bryster og forsøgt at stikke hånden op under hendes nederdel.

- Han var som en blæksprutte. Han hænder var alle vegne, forklarede hun til New York Times.

Rachel Crooks – 12. oktober 2016

Hun var receptionist i en ejendomsvirksomhed i 2005. Mødte Trump i en elevator, hvor han forsøgte at kysse hende.

- Jeg var så trist over, at han mente, at jeg var så ligegyldig, at han kunne gøre det, siger hun til New York Times.

Natasha Stoynoff – 12. oktober 2016

Hu var journalist på People Magazine og skulle i 2005 skrive en artikel om Trump og hans kone Melania Trump.

Hun bliver vist rundt i huset, da Melania er på toilet, og pludselig skubber Trump hende op mod en væg og begynder at kysse hende.

- Det kræver meget at skubbe mig. Men Trump er meget større – en truende figur – og han var hurtig, overraskede mig og jeg var ude af balance. Jeg var lamslået. Og jeg var taknemmelig, da Trumps mangeårige butler kom ind i rummet minuttet efter, da jeg forsøgte at frigøre mig, siger hun til People Magazine.

Erin Burnetts veninde – 7. oktober 2016

CNN-journalisten Erin Burnetts fortæller, at Trump kyssede hendes veninde mod sin vilje i 2010.

Historien kom ud efter den lækkede video, hvor Trump omtaler TicTacs.

- Det er præcis, hvad Trump gjorde mod mig. Trump tog tictacs, foreslog at jeg gjorde det samme. Så lænede han sig ind – fangede mig på den forkerte fod – og kyssede mig næsten på læberne. Jeg var virkelig ”freaked out”, har Burnett fortalt, at veninden sagde.

Jill Harth – 7. oktober 2016

Forsøgte sammen med sin kæreste/mand at få en forretningsaftale op at køre med om at de kunne afholde diverse konkurrencer på hans hotel i Las Vegas i 1992.

Under en middag førte Trump angiveligt hånden op under hendes nederdel og op til skridtet.

- Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere det. Jeg gik væk fra ham og sagde, at jeg skulle på toilet. Det var en flugtrute, siger hun til New York Times.

I 1993 besøgte Harth og hendes kæreste Trump, og Harth blev tilbudt en rundvisning og blev blandt andet vist datteren Ivanka Trumps soveværelse. Her forsøgte Trump at kysse hende og befalede hende.

Hun lagde i 1997 sag an mod Donald Trump for sexchikane. Hun forklarer selv, at hun trak sagen tilbage mod et 'settlement' i en sag om manglende betaling mellem Trump og Harth og hendes kærestes virksomhed.

Donald Trump afviser historien, men den bakkes op af kæresten, som Harth ikke længere er sammen med/gift med.

Harth begyndte desuden at date Trump i 1998 – angiveligt på grund af en depression.

Temple Taggart – 14. maj 2016

Den dengang 21-årige Miss Utah deltog i 1997 i Miss USA-konkurrencen.

- Han kyssede mig lige på læberne. Jeg tænkte; ”Gud, hvor klamt”, siger hun til New York Times.

Trump har afvist Taggarts forklaring og har ifølge New York Times sagt, at han er meget tilbageholdende med at kysse fremmede på læberne.

Cassandra Searles – 17. juni 2016

Den tidligere deltager i Miss USA 2013, Cassandra Searles, skrev i et indlæg på Facebook, at Donald Trump behandlede dem som "kvæg" og sin "ejendom".

- Han vil sikkert ikke have, at jeg fortæller historien om, dengang han hele tiden tog mig på røven og inviterede mig op til hans hotelværelse, skriver hun i en kommentar til sin egen post, skriver hun ifølge Yahoo.com.

Skrevet af Thomas Klose Jensen

FacebookTwitter