Pap-Clinton er klar til 'selfie-storm' på Vega

Prominente gæster, musik og stand-up er på programmet på københavnsk spillested.

En papudgave af Hillary Clinton står klar til selfies, og amerikanske flag og balloner med flagets farver pryder balkonerne i den store sal på det københavnske spillested Vega.

Her er Socialdemokratiet vært for aftenens valgfest, der får prominent besøg af talere som formand Mette Frederiksen (S), udenrigsminister Kristian Jensen (V) og USA's ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

Med til arrangementet er også David Miller, som er talsmand for organisationen, Democrats Abroad i Danmark. Men hvorfor mener han, at det er vigtigt med en amerikansk valgfest i Danmark?

- Der bor mange amerikanere i Danmark. Der er også mange danskere, der interesserer sig for amerikansk politik. På den ene side er det et stort show, men det er også dybt alvor, siger han.

David Miller støtter Hillary Clinton og håber derfor, at gæsterne i Vega kan fejre Demokraternes sejr, når valgresultatet lander i de tidlige morgentimer.

Udover de førnævnte gæster leverer den dansk-amerikanske sangerinde Tamra Rosanes, The Billy Surfs, DJ The Ball og The Wall musikken, mens komiker Omar Marzouk underholder med stand-up. Derudover holder fotograf og forfatter til bogen "Amerikanske billeder", Jacob Holdt, tale.

Underholdningen fortsætter ifølge David Miller til omkring midnat, hvorefter CNN transmitteres, så gæsterne kan følge udviklingen i valgresultaterne.

Facebook
Twitter