Trump-støtte: Ingen er døde af sexistiske udtalelser

Hillary og Bill Clinton er værre overfor kvinder end Donald Trump, lyder det fra en kvindelig støtte af den republikanske kandidat.

Trumpstøtte og tv-kommentator Gina Loudon. (Foto: Johanne Hesseldahl © DR Nyheder)

Trumpstøtte og tv-kommentator Gina Loudon har haft travlt op til debatten.

Hun har været i næsten samtlige amerikanske medier for at forsvare Donald Trump og hans nedladende kommentarer om kvinder. Nu gør hun det også overfor DR: - Det er ord, jeg ikke kan lide dem. Men Bill Clinton har sagt meget værre. Jeg kender folk, som jeg elsker, der har sagt meget værre ting.

- Jeg undskylder det ikke, der er ingen undskyldning, men det er 11 år siden, han har undskyldt, ingen er døde. Det er stadig en meget klar beslutning for mig (om at støtte Trump. -red.).

Ifølge Donald Trump selv var udtalelserne "locker room-talk" (snak fra omklædningsrummet. -red.), og han hævder, at han aldrig reelt har forgrebet sig på kvinder mod deres vilje, siger han under nattens debat.

Udtalelserne har skabt voldsom debat og har fået adskillige republikanere til at trække deres støtte til Trumps kampagne.

- Det ødelægger mig

Kort før nattens debat offentliggjorde Donald Trumps kampagne en video med Trump og fire kvinder, som alle anklager Hillary Clintons mand og tidligere præsident, Bill Clinton, for voldtægt og seksuelle overgreb.

Og i modsætning til Donald Trumps udtalelser, så gør dette Gina Loudon vred, fortæller hun til DR Nyheder.

- Det ødelægger mig. Hillary har brugt 100.000 dollars til private efterforskere, til at gå efter kvinderne. De skulle grave skidt op om de kvinder, som hendes mand allerede havde såret. Så hun kunne kalde dem duller og værre.

- Jeg ser tilbage på Bengazi - 700 gange bad de om forstærkning. Vi har døde folk på grund af Hillary Clinton. Ingen er døde under Hr. Trump. Ingen er blevet fysisk skadet.

Nattens debat er den anden af tre præsidentdebatter forud for præsidentvalget den 8. november.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk